Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού Β. το CAS



Απέρριψε την έφεση του Ολυμπιακού Β. το CAS
Αρνητική για τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν η απόφαση του CAS, στην προσφυγή της ομάδας κατά της ποινής της από την UEFA για πέντε χρόνια αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η τιμωρία μένει ως έχει για τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας.

Οι παράγοντες του Ολυμπιακό Βόλου πίστευαν πως με προσφυγή τους στο CAS θα μπορούσαν να αναστρέψουν την κατάσταση. Δυστυχώς γι’ αυτούς όμως το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο, αποφάσισε να κρατήσει ως έχει την τιμωρία με την ανακοίνωση να αναφέρει τα εξής:
«Το CAS διατήρησε την απόφαση που πήρε η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA τον περασμένο Αύγουστο σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός Βόλου αποκλείστηκε από τη διοργάνωση του Europa League τη φετινή σεζόν.
Το CAS απέρριψε την έφεση που κατέθεσε ο ελληνικός σύλλογος κατά της πρωτόδικης απόφασης και επιβεβαιώνει τον αποκλεισμό του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για την περίοδο 2011-’12.
Η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA αποφάσισε τον περασμένο Αύγουστο (15/8) να αποδεχθεί την πρόταση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας η οποία εκτός των άλλων, είχε προχωρήσει στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου από τα ευρωπαϊκά Κύπελλα για τρεις σεζόν μέσα σε μία πενταετία. Ο ελληνικός σύλλογος είχε παραβιάσει το άρθρο 5 του Πειθαρχικού κανονισμού της UEFA».
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου