Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ζιγκολό βγάζει «στη φόρα» τις ερωτικές ιστορίες του Χόλιγουντ



Ζιγκολό βγάζει «στη φόρα» τις ερωτικές ιστορίες του Χόλιγουντ
Παραδέχεται ότι είχε στήσει ένα ολόκληρο δίκτυο πορνείας, για… όλα τα γούστα, και εξυπηρετούσε σταρ του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1940, όπως ο Κάρι Γκραντ, ο Ροκ Χάντσον, η Βίβιαν Λι, η Κάθριν Χέρμπορν, αλλά και ο Δούκας και η Δούκισσα του Γουίντσορ.

Ο λόγος για τον Σκότι Μπάουερς, πρώην πεζοναύτης και στη συνέχεια ζιγκολό, ο οποίος σήμερα, στα 80 του χρόνια αποφάσισε να ξεμπροστιάσει τις λεπτομέρειες ης ερωτικής ζωής διασήμων της εποχής, μέσω του βιβλίου του «Full Service: My Adventures in Hollywood and the Secret Sex Lives of the Stars» («Ολοκληρωμένο Σέρβις: Οι περιπέτειές μου στο Χόλιγουντ και η Μυστική Σεξουαλική Ζωή των Σταρ»).
Δεν είναι λίγες οι «καυτές» αποκαλύψεις που κάνει ο Μπαουερς. Μια από τις πιο χαρακτηριστικές είναι ότι είχε βρει τουλάχιστον 150 διαφορετικές συντρόφους στην Κάθριν Χέρμπορν, γυναίκα-σύμβολο για το Χόλυγουντ, η οποία, όπως λέει, είχε ομοφυλοφιλικές τάσεις.
«Παρέμεινα σιωπηλός τόσα χρόνια επειδή δεν ήθελα να πληγώσω αυτούς τους ανθρώπους. Δεν καταλάβαινα γιατί να ενδιαφέρει τον κόσμο κάτι τέτοιο. Τους άρεσε το σεξ έτσι όπως τους άρεσε. Και τί έγινε; Τελικά δέχθηκα γιατί η αλήθεια δεν μπορεί να τους βλάψει πια», σχολιάζει την έκδοση του πονήματός του ο ίδιος ο Μπάουερς, ο οποίος παραδέχτηκε ότι αναγκάστηκε να σταματήσει να «συντονίζει» ένα τέτοιο, κατά τον ίδιο, εκτεταμένο ερωτικό κύκλωμα, μετά την εμφάνιση του ιού του AIDS, στις αρχές του 1980.
ΠΗΓΗ: 24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου