Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων



Ζώδια  7 Μαρτίου 2012
Κριός
21/3-20/4
Οι αποφάσεις που θα πρέπει να πάρεις σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα σου φανούν δύσκολες και θα σε απασχολήσουν έντονα, γιατί διανύεις μία περίοδο στη ζωή σου, όπου κάθε τολμηρό εγχείρημα σε φοβίζει. Όμως, αν δεν προσπαθήσεις, δε θα μπορέσεις να βελτιώσεις τη ζωή σου. Γενικά οι πλανήτες είναι πολύ ευνοϊκοί μαζί σου και με λίγη δουλειά, θα σε αποζημιώσουν για όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο και χώρο στο σύντροφό σου, για να βάλετε μαζί τη σχέση σας σε μία νέα βάση. Για εσένα που δεν αντέχεις πλέον την μοναξιά σου, η ημέρα θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, για να συναντήσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο που θα σε συγκινήσει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Προσοχή σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, και στις βιαστικές κινήσεις, που θα σε αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σου. Να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε συνεργάτες, αλλά και σε οικονομικές συμφωνίες, που δεν θα είναι τόσο καλές για εσένα.

Ταύρος
21/4-20/5
Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Ταύρε, θα είναι αρκετά ευνοϊκή, αλλά πρέπει να γίνεις λίγο πιο αισιόδοξος για να το αντιληφθείς. Μην παρασυρθείς από τον εκνευρισμό σου ή από κάποιες καθυστερήσεις στις υποθέσεις σου, γιατί θα είναι παροδικές. Είναι μια καλή στιγμή για να λύσεις προβλήματα και όχι για να δημιουργήσεις κι άλλα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, είναι καλή στιγμή για να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να βρείτε λύση σε διάφορα ζητήματα, που σας απασχολούν. Βάλε το καλύτερό σου χαμόγελο και προσπάθησε να είσαι θετικός σε αυτά που θα σου πει, γιατί μόνο έτσι θα είστε και οι δύο ευτυχισμένοι. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, βρες τρόπους και μεθόδους να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου και τα καλύτερα δεν θα είναι μακριά σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, σήμερα μπορείς να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα επαναφέρουν την ισορροπία που έχει χαθεί. Μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει, γιατί μπορείς να κάνεις κι άλλα για την επαγγελματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα πάρεις ίσως κάποια χρωστούμενα, που έχουν καθυστερήσει εδώ και καιρό.

Δίδυμοι
21/5-21/6
Η σημερινή μέρα φέρνει αρκετές ευκαιρίες για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς, για να προχωρήσεις τα σχέδια που έχεις βάλει. Προσοχή στον ενθουσιασμό, που θα σε παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις αβάσιμες. Μην ξεχνάς τη γνώμη των δικών σου ανθρώπων, που κάποιες φορές σε βγάζει από τη δύσκολη θέση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, είναι σε μια κατάσταση που χρειάζεται λίγη βοήθεια για να πάρει μια ώθηση. Μην αφήνεσαι στη ρουτίνα της καθημερινότητας και κάνε κάτι δραστικό, για να τη διώξεις μακριά. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, μπορείς να τη διώξεις, αν συνεχίσεις να είσαι κοινωνικός και δεν κλείνεσαι στον εαυτό σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά, φίλε Δίδυμε, αλλά πρέπει να είσαι σε εγρήγορση και να μην αφήσεις καμία ευκαιρία που θα παρουσιαστεί να πάει χαμένη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη. Ακόμα και τα οικονομικά σου ευνοούνται, καθώς κάποιες συνεργασίες θα φέρουν αύξηση στα έσοδά σου.

Καρκίνος
22/6-22/7
Αυτή η Τετάρτη ξεκινά με μία περίεργη διάθεση για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Αρκετές αμφιβολίες και ανασφάλειες θα σε ακολουθούν σήμερα και θα σε κάνουν καχύποπτο απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Μην παρασυρθείς, γιατί τίποτα δεν μπορεί να σε προφυλάξει παρά μόνο η λογική σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, κράτησε την ηρεμία σου και μην παρασυρθείς σε εντάσεις με το σύντροφό σου γιατί δεν έχεις και πολλά περιθώρια λάθους. Είστε και οι δύο τόσο πιεσμένοι που με μία ανούσια αφορμή, μπορεί να φέρετε τα πράγματα αλλά και τις ψυχικές σας αντοχές στα άκρα. Αν είστε αδέσμευτοι, η γοητεία σας είναι έντονη και τα φλερτ θα σας φτιάξουν τη διάθεση.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου φίλε Καρκίνε, τα προβλήματα είναι πολλά και θα χρειαστεί να δουλέψεις παραπάνω για να τα αντιμετωπίσεις. Μην χάνεις τη σειρά σου, ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά σου και η επιτυχία είναι στο τσεπάκι σου. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται προσοχή, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά και θα σε αγχώσουν.

Λέων
23/7-23/8
Αγαπητέ Λέοντα, η δύσκολη καθημερινότητα σε κάνει ευερέθιστο και έτοιμο να αρπαχτείς με το παραμικρό. Καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο, γιατί έτσι βάζεις σε κίνδυνο σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Μπορεί να έχεις πολλές υποχρεώσεις, αλλά αν δείξεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, θα τα καταφέρεις περίφημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, κουβέντιασε με το σύντροφό σου αυτά που σε αγχώνουν και θα δεις ότι οι συμβουλές του θα είναι σωτήριες, τώρα που το δικό σου μυαλό έχει θολώσει και δεν είσαι σε θέση να δεις την πραγματικότητα ξεκάθαρα. Εσύ που είσαι ένας αδέσμευτος Λέων, σήμερα βγες έξω, να συναντήσεις τους φίλους σου και να φλερτάρεις χωρίς αναστολές. Η Αφροδίτη από τον Ταύρο είναι ικανή να σε οδηγήσει κατευθείαν σε μια σχέση αυτήν την περίοδο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά, αν είσαι Λέων. Μην χάσεις τα κεκτημένα σου μέσα από βιαστικές κινήσεις και μείνε συνεπής στο χρονοδιάγραμμα που έχεις βάλει, όσες κι αν είναι οι προκλήσεις που θα δεχτείς. Πρέπει πρώτα να τελειώσεις με τις υποχρεώσεις σου και μετά μπορείς να χαλαρώσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου βελτιώνονται, με προτάσεις που έχουν άμεσο κέρδος για εσένα.

Παρθένος
24/8-22/9
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, αγαπητέ Παρθένε. Αναλογίσου ποιά είναι τα λάθη που σε κρατάνε πίσω και κάνε κάτι γι’ αυτά. Αν υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαρίσεις, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Μην δίνεις άλλη αναβολή στην υλοποίηση των σχεδίων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, ο εκνευρισμός και η πίεση δεν κάνουν καλό στη σχέση σου. Κουβέντιασε με το σύντροφό σου τα παράπονα που έχεις από την συμπεριφορά του, αλλά με ήρεμους τόνους και διαλλακτικότητα. Εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη τη ζωή σου, θα βρεθείς κοντά σε άτομα που θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να τα γνωρίσεις καλύτερα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Παρθένος, σήμερα τα πράγματα πάνε καλά, αλλά θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση, για να αξιοποιήσεις κάθε περίσταση προς το συμφέρον σου. Τα οικονομικά σου θα έχουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις. Μην παρεκτραπείς και χαλάσεις την ισορροπία τους.

Ζυγός
23/9-22/10
Οι καθυστερήσεις και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν σήμερα από τη ζωή σου, φίλε Ζυγέ, αλλά πραγματικά δεν πρέπει να σε απογοητεύσει η εξέλιξη των καταστάσεων, γιατί στο τέλος όλα θα βγουν υπέρ σου. Οι μέρες γενικότερα είναι πολύ ευνοϊκές και με λίγη υπομονή, θα το δεις κι εσύ καθαρά. Μην ξεχνάς ότι οι δικοί σου άνθρωποι βρίσκονται εκεί, για να σε στηρίζουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, είναι η κατάλληλη στιγμή σήμερα να δημιουργήσεις τις συνθήκες, ώστε να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Γίνε λίγο πιο ερωτικός απέναντι στο σύντροφό σου και άφησε το βράδυ να σε οδηγήσει σε παθιασμένα μονοπάτια, που έχεις ξεχασμένα. Θα σου κάνει καλό!!! Οι αδέσμευτοι Ζυγοί, εκμεταλλευτείτε το αποψινό βράδυ, για να συναντήσετε κάποια φιλικά πρόσωπα, με τα οποία το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα αξιοποίησε τις διάφορες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην ξεχνάς τους στόχους που έχεις βάλει. Απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες και πρόσεξε πού βάζεις την υπογραφή σου, ειδικά αν αφορά σε οικονομικά ζητήματα.
Σκορπιός
23/10-22/11
Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος. Οι κινήσεις που θα κάνεις φρόντισε να είναι μετρημένες και έξυπνες. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τις εντάσεις και το άγχος και αξιοποίησε κάθε ευκαιρία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, φίλε Σκορπιέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τη σχέση σου και να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Απόφυγε κάθε θέμα που σε αγχώνει και ζήσε ένα ερωτικό βράδυ με το σύντροφό σου. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Σκορπιός, οι ευκαιρίες για φλερτ δεν θα λείψουν σήμερα. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα πρέπει να ακολουθήσεις μια παρόμοια τακτική, όπως στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Μην αφήσεις καμιά δυσκολία να σε αποσυντονίσει και με ψυχραιμία, βρες λύσεις που θα πάνε τη δουλειά σου πιο μπροστά. Όσο για τα οικονομικά σου, καλό είναι να μαζευτείς λίγο, γιατί έχεις παρασυρθεί σε περιττά έξοδα.

Τοξότης
23/11-21/12
Η δυναμική σου διάθεση, φίλε Τοξότη, σήμερα σε βάζει σε δρόμους πολύ θετικούς και, με λίγη προσπάθεια, θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία που προκύπτει. Άσε στην άκρη το άγχος σου και δείξε εμπιστοσύνη στις ικανότητες που έχεις. Όλα μπαίνουν σε μια σειρά, με τη δική σου συμβολή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, καλό είναι σήμερα να αποφύγεις τις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν στη σχέση σου. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, φτιάξε τη διάθεσή σου με ό,τι σε ευχαριστεί και μην χάνεις το χαμόγελό σου. Η γνωριμία που περιμένεις, δεν θα αργήσει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η επαγγελματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, μπορεί να έχει κάποιες εντάσεις και να προκύψουν ζητήματα, εκεί που δεν το περιμένεις. Μην καθίσεις με σταυρωμένα χέρια. Λύσε τις παρεξηγήσεις το συντομότερο. Τα οικονομικά σου επίσης σε αγχώνουν, καθώς αυξάνονται τα έξοδα που έχεις. Κάνε λίγη υπομονή.

Αιγόκερως
22/12-19/1
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, οι πλανήτες σε ευνοούν ιδιαίτερα και μπορείς να φέρεις εις πέρας πολλά από τα σχέδιά σου, αλλά και να κάνεις νέα πλάνα για το μέλλον. Οι ικανότητες που έχεις βγαίνουν στο προσκήνιο και μάλιστα σε όλο τους το μεγαλείο. Αξιοποίησε με κάθε τρόπο αυτή τη μέρα και απόλαυσε τους καρπούς των κόπων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, όταν είσαι καλά κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί. Έτσι, ο σύντροφός σου δείχνει την αγάπη του και σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ όμορφα. Αλλά ακόμη κι αν είσαι μόνος σου, η Αφροδίτη από τον Ταύρο σε κάνει ακαταμάχητο και μπορείς να κατακτήσεις όποιον θέλεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα πρέπει να αντισταθείς σε κάθε κίνηση παρορμητισμού και να σκεφτείς καλά κάποιες προτάσεις συνεργασίας, που μπορεί να γίνουν. Το ίδιο και στα οικονομικά σου, όπου μια εσωτερική τάση σε κάνει να ξοδεύεις συνεχώς περισσότερα. Φρόντισε να αντισταθείς!!!

Υδροχόος
20/1-19/2
Η καλή σου διάθεση σήμερα θα σε κάνει να νιώθεις ανίκητος, αγαπητέ Υδροχόε. Καλό είναι αυτό, καθώς θα σου δώσει τη δυνατότητα να βάλεις στόχους και να κάνεις ό,τι μπορείς για να τους πετύχεις. Όμως προσοχή, γιατί η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις και κυρίως σε δεσμεύσεις, που θα σε αγχώσουν αργότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, η μέρα είναι καλή και η διάθεσή σου το ίδιο. Άφησε λοιπόν τα προβλήματα μακριά από τη σχέση σου και μίλα μόνο για ευχάριστα ζητήματα. Αν είστε ελεύθεροι Υδροχόοι, βγείτε και διασκεδάστε. Η γνωριμία που ζητάτε είναι εκεί έξω και όχι στους τέσσερις τοίχους.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, σήμερα όλα θα πάνε σύμφωνα με τα σχέδιά σου. Για να μην τα χάσεις, βάλε μα σειρά στις υποχρεώσεις και τήρησε την, όποιες ευχάριστες εξελίξεις κι αν προκύψουν, που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.
Ιχθείς
20/2,20/3
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις αρκετά από εκείνα που δεν σε ικανοποιούν. Όμως, για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, θα πρέπει να αφήσεις και λίγο τη λογική να σε καθοδηγήσει, αλλιώς κινδυνεύεις να λειτουργήσεις με ευαισθησία και να μην πετύχεις τους στόχους σου. Άλλωστε, έχεις ήδη αρκετά στο μυαλό σου και πρέπει να ακολουθήσεις μια καλή σειρά για να τα προλάβεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η μέρα είναι πολύ καλή για ανανέωση και καλή επικοινωνία. Απόφυγε τις συζητήσεις που σε προβληματίζουν και σε φέρνουν σε ρήξη με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς φροντίστε να χαλαρώσετε και σύντομα θα προκύψει στη ζωή σας ένας μεγάλος έρωτας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, σήμερα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες ή καθυστερήσεις. Μην το βάζεις κάτω. Με λίγη προσπάθεια θα ξεπεράσεις ό,τι κι αν προκύψει. Στα οικονομικά, καλό θα είναι να αποφύγεις σήμερα τα άσκοπα έξοδα.
Έχεις γενέθλια σήμερα; 
Στον ετήσιο χάρτη σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς που γεννήθηκαν 7 Μαρτίου, η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνα με Αφροδίτη, Δία, Πλούτωνα αλλά και αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Οι όψεις αυτές θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου, να προαχθείς στην εργασία σου ή και να δημιουργήσεις νέες επιχειρήσεις ή συνεργασίες που θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Ωστόσο, θα πρέπει να φυλάγεσαι από δολοπλοκίες, που αν τις εντοπίσεις μπορείς να τις αντιμετωπίσεις και να τις κατατροπώσεις. Στον αισθηματικό τομέα, οι μακροχρόνιες σχέσεις εξελίσσονται θετικά και οδεύουν προς την επισημοποίηση. Όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια γνωριμία από το φιλικό σας περιβάλλον.
http://www.myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου