Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Η οργή και το… DOI του Λέτο!



Η οργή και το… DOI του Λέτο!
Ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν ξεκίνησε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ήταν έξαλλος για το γεγονός ότι η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε κανονικά, παρά τον πάγο και εξέφρασε μετά το τέλος του παιχνιδιού την οργή του.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Αυτοί οι άνθρωποι σκέφτονται μόνο τα συμφέροντά τους και δεν σκέφτονται τους ποδοσφαιριστές. Σήμερα παίξαμε παγοποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στο προσωπικό του προφίλ του twitter.
Μάλιστα, ο καλός του φίλος – και πρώην «πράσινος» – Λουίς Γκαρσία, του σχολίασε: «Πέθανα στα γέλια βλέποντάς σε να προσπαθείς να εξηγήσεις στην κάμερα το πόσο παγωμένο ήταν το τερέν». Ο Ισπανός αναφέρονταν, προφανώς, στην 7λεπτη διακοπή που υπήρξε στο 14′ όταν ο Λέτο πήγε στον πάγκο του ΠΑΣ δείχνοντας σε όλους την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, προκαλώντας τη διακοπή (σ.σ. για την οποία τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα).
«Ηταν απίστευτο. Το χορτάρι ήταν παγωμένο και αυτοί ήθελαν να συνεχίσουμε να παίζουμε», ήταν η απάντηση του Λέτο.
Μάλιστα, λίγο αργότερα, ο Αργεντινός δημοσίευσε και μία φωτογραφία στην οποία πανηγυρίζει με τον Κλέιτον στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα, σχολιάζοντας: «Ακόμα και στον πάγο, παλεύουμε ως το τέλος».
Και στη συνέχεια, έχοντας… βρει και το κέφι του, έγραψε το εξής: «Κωστόπουλε, μετά από σήμερα μπορώ να έρθω στην τηλεοπτική σου εκπομπή να χορέψω… χαχαχα».
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου