Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Κράτησε το +3 η Σίτι!



Κράτησε το +3 η Σίτι!
Με γκολ του Εντιν Τζέκο από το πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε χωρίς απώλειες την έξοδο με την Γουίγκαν στο DW και με το 0-1 κράτησε το προβάδισμα από την Γιουνάιτεντ.

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ ήταν η αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 21η αγωνιστική της Premier League. Η πρωτοπόρος και πρώτο κανόνι (57 γκολ), Σίτι φιλοξενήθηκε από την 20ή και έχουσα την χειρότερη επίθεση (18) , Γουίγκαν, σε ένα ματς που ίσχυσε ο νόμος του δυνατού. Στο 22′ μετά το φάουλ του Νταβίδ Σίλβα (11η ασίστ φέτος) ο Τζέκο έγραψε με κεφαλιά το 0-1, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό σκορ για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, που δεν είχε στη διάθεσή του τους αδερφούς Τουρέ, λόγω Copa Africa.
Στο 54′ ο τερματοφύλακας των Λάτικς, Αλ Χαμπσί έσωσε την ομάδα του από δεύτερο γκολ σε τρομερή διπλή επέμβαση σε σουτ των Τζέκο και Σίλβα, ενώ ένα λεπτό μετά ο Βόσνιος πήρε από το στόμα την μπουκιά από τον Αγουέρο.
Στο 70′ ο Χαρτ έσωσε την Σίτι από το 1-1 με επέμβαση σε τετ α τετ, ενώ ο Κουν δεν μπόρεσε ούτε στο 84′ να κλειδώσει το ματς. Οι Citizens διατηρήθηκαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή και επανέφεραν τη διαφορά στο +3, μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπόλτον το Σάββατο (14/01).
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου