Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η “φυλακή” της πάει πολύ…


Πίσω από τα σίδερα της φυλακής περιμέναμε να δούμε τη Lindsay Lohan, σε εξώφυλλα περιοδικών και διαφημίσεις τη βλέπουμε. Καλύτερα, άλλωστε αυτό της ταιριάζει περισσότερο.



Ως ηθοποιό δεν την λες και μεγάλο ταλέντο – ούτε μικρό ταλέντο. Προς μέτρια την χαρακτηρίζεις. Όσο για τραγουδίστρια δεν τη λες ούτε μέτρια! Ωστόσο η Lindsay Lohan έχει βρει τον τρόπο, όχι απλά να τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, αλλά να είναι και ένα από τα αγαπημένα “κακά” κορίτσια του Hollywood.

Βλέπεις από τη μία οι συχνές βόλτες της από τα αστυνομικά τμήματα, από την άλλη οι ερωτικές της σχέσεις πότε με άντρες, πότε με γυναίκες, ενώ μοντέλο δεν την λες, αλλά αυτό το πρόστυχο-ξέκωλο το έχει. Άρα με τέτοιο συνδυασμό δεν είναι και δύσκολο να κατακτήσεις το Hollywood.

Πάντως εκεί που περιμέναμε να τη δούμε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής πριν από ένα μήνα, τη βλέπουμε πότε σε εξώφυλλα γνωστών αντρικών περιοδικών και πότε σε διαφημιστικές καμπάνιες. Και δεν μας χάλασε, γιατί τις σέξι φωτογραφίσεις τουλάχιστον τις έχει…










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου