Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Στους «8» ο Κυριάκος


Στους «8» ο Κυριάκος

Ελληνική παρουσία θα υπάρχει στα προημιτελικά του Europa League χάρη στον Παπαδόπουλο και τη Σάλκε που διέλυσε (4-1) την Τβέντε. Πέρασαν Μπιλμπάο, Σπόρτινγκ, Βαλένθια, Αλκμααρ, Ατλέτικο, Μέταλιστ
Σάλκε-Τβέντε 4-1
(29′,57′ πέν.,81′ Χούντελαρ, 71′ Τζόουνς – 14′ Γιάνσεν)
Την περσινή σεζόν ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έζησε με την Σάλκε την εμπειρία της παρουσίας στους ημιτελικούς του Champions League. Φέτος δεν ξέρουμε πού θα καταλήξει, αλλά στους «8» του Europa League είναι ήδη μετά το 4-1 επί της Τβέντε. Η οποία Τβέντε, είδε έναν Ολλανδό, τον Κλας Γιαν Χούντελαρ, να την διαλύει!
Το ματς άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που έχοντας υπέρ τους το 1-0 του πρώτου ματς, άνοιξαν το σκορ στο 14′ με τον Γιάνσεν. Η Σάλκε έπρεπε να πετύχει τρία γκολ για να πάρει την πρόκριση και πέτυχε… τέσσερα, με τον Χούντελαρ να κάνει χατ-τρικ. Το 1-1 από τον Ολλανδό στο 29′, το 2-1 από τον ίδιο στο 57′ με πέναλτι, το 3-1 από τον Τζόουνς στο 71′ και το 4-1 στο 81′ ξανά ο Χούντελαρ, με τις εξέδρες να έχουν πάρει φωτιά από τους πανηγυρισμούς των Γερμανών!
Σάλκε (Χουμπ Στέφενς): Χίλντερμπραντ, Παπαδόπουλος, Ούτσιντα, Χόλτμπι, Τζόονς (88’ Μόριτζ), Φουκς, Ντράξλερ (91’ Ομπάσι), Ματίπ, Ραούλ, Φαρφάν (86’ Μαρικά), Χούντελααρ
Τβέντε (Στιβ Μακ Λάρεν): Μιχαΐλοφ, Μπένγκτσον, Ροσάλες, Ντάγκλας, Τιεντάλι, Γιάνσεν, Λέγκερς (51’ Φερ), Ντε Γιόνγκ, Τσανλτί, Μπράμα (76’ Πλετ), Μπαϊράμι (57’ Τζον)
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου