Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και μπλοκάρουν τις… κάρτες των Ελλήνων στο εξωτερικό;


ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ και μπλοκάρουν τις… κάρτες των Ελλήνων στο εξωτερικό;

Σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες κρητικοί που βρίσκονται στο…Μεξικό και στη Γερμανία είχαν πρόβλημα με τις πιστωτικές τους κάρτες!

Τι συμβαίνει; Είναι η γενικότερη αναξιοπιστία της χώρας μας στο εξωτερικό ή συμβαίνει κάτι άλλο;Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του CRETALIVE κρητικοί ταξιδιώτες με γνωστό ταξιδιωτικό γραφειο, που βρίσκονται στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Μεξικό, αλλά και άλλοι που είναι στη Γερμανία (Βερολίνο) είχαν το τελευταίο 24ωρο πρόβλημα με τις πιστωτικές τους κάρτες!
Μάλιστα όπως πληροφορείται το CRETALIVE το θέμα προέκυψε ουσιαστικά το Σάββατο καθώς τις προηγούμενες ημέρες οι Έλληνες τουρίστες είχαν πάρει λεφτά από ΑΤΜ ή πλήρωναν κανονικά με τη βίζα τους. Πέραν των… καχύποπτων ματιών που έριχναν ορισμένοι έμποροι για όσους προέρχονταν από την…Ελλάδα κανένα πρόβλημα δεν προέκυψε. Το Σάββατο όμως τα πράγματα άλλαξαν δραματικά με τους Έλληνες που βρέθηκαν στο Μεξικό. Ούτε τις κάρτες τους δεχόταν τα μηχανήματα ούτε ανάληψη μπορούσαν να κάνουν! Και το χειρότερο δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με την Ελλάδα για να τους εξηγήσουν τι μπορεί να συμβαίνει.
Το CRETALIVE που παρακολουθεί την υπόθεση δεν θέλησε να προκαλέσει θόρυβο, αλλά πριν από λίγο και άλλος κρητικός που βρίσκεται τώρα στη Γερμανία εξέφρασε την έκπληξή του όταν διαπίστωσε ότι η ΄βίζα του έχει πρόβλημα’! Τι συμβαίνει λοιπόν; Ή ένα τυχαίο γεγονός ή περιμένουν κάποιο γεγονός κι έχουν μπλοκάρει τις κάρτες που προέρχονται από την Ελλάδα…Περιμένουμε μια απάντηση προσδοκώντας να συμβαίνει το πρώτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου