Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Κ. Καινούργιου: Ποιος είναι ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της; Δείτε φωτογραφίες...


Τρελά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Καινούργιου και επειδή "ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται" τα περιοδικά και οι εφημερίδες έχουν αρχίσει και απαθανατίζουν το νέο "hot" ειδύλλιο της πόλης...


Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να τηρεί σιγήν ιχθύος για τα προσωπικά της προσπαθώντας εντέχνως να δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι μόνη, ωστόσο η καρδιά της χτυπά δυνατά για έναν από τους πλέον διάσημους εργένηδες. Το ίδιο και η καρδιά του εφοπλιστή Θέμη Πετράκη που "πολιόρκησε" την όμορφη Κατερίνα από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε. Την ώρα που η Κατερίνα Καινούργιου έριχνε δημοσίως το γάντι στον Νίκο Βέρτη δηλώνοντας ότι της αρέσει πολύ ως άνδρας, ήδη στη ζωή της υπήρχε ο Θέμης.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της "Espresso", πρόκειται για το νέο ειδύλλιο της πόλης. Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να «χρεώνουν» στην Κατερίνα Καινούργιου διάφορες σχέσεις, όμως άλλος είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από έναν μήνα μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία χημεία. Ο εφοπλιστής φλέρταρε την εντυπωσιακή παρουσιάστρια που δεν είχε κανένα λόγο να μην ανταποκριθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου