Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Λέτο: «Είναι τρεις τελικοί»


Λέτο: «Είναι τρεις τελικοί»

Οι Σεμπαστιάν Λέτο και Σίλβα Κλέιτον φιλοξενήθηκαν στα στούντιο της ΕΡΑ σπορ και μίλησαν για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Ο Αργεντινός εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την σεζόν που διανύει, ενώ όσον αφορά στον Κλέιτον, είπε τα καλύτερα τόσο για τον Αργεντινό όσο και για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

«Είμαι χαρούμενος με την χρονιά που κάνω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και μια μεγάλη αγκαλιά», είπε αρχικά, ενώ όσο αφορά το σερί αγώνων με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό τόνισε: «Τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια. Να τα δούμε σαν τελικούς γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικά για την συνέχεια και την προσπάθεια για το πρωτάθλημα».
Οσο για τον Κλέιτον μίλησε με τα καλύτερα λόγια για Λέτο αλλά και τον Ζεσουάλδο Φερέιρα λέγοντας πως «αυτός μας ηρεμεί πάρα πολύ και πιστεύει στις δυνατότητες μας»!
Μάλιστα, σχολίασε και την καλοκαιρινή δήλωση του Κατσουράνη, υπογραμμίζοντας: «Το καλό ποδόσφαιρο ήρθε στην πορεία αλλά η θέληση υπήρχε από την αρχή αφού είχαμε καλό κλίμα. Ο Κατσουράνης είναι πιο έμπειρος και ίσως από πιο νωρίς να είχε δει κάτι. Μαζί με τον Καραγκούνης που είναι σημαία βοηθάνε πολύ. Είναι παίκτες που πρέπει όλοι να σεβόμαστε»!
Αναφερόμενος, τέλος, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Έχει ακόμη 8 αγωνιστικές και θα παιχθούν πολλά. Υπάρχουν αρκετοί βαθμοί ακόμη και πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Αν κερδίζεις τον αντίπαλο που παίζεις μαζί του το πρωτάθλημα είναι… έξι βαθμοί. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις γιατί υπάρχουν άλλα 7 ματς. Αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και όχι τα άλλα δεν γίνεται τίποτα».
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου