Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Με Μιραλάς για το σερί ο Ολυμπιακός





Τη νίκη που θα του επιτρέψει να παραμείνει στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας, αλλά και να διευρύνει το σερί του στα έξι ματς ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Δόξα Δράμας. 
Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Κέβιν Μιραλάς. 

Εκτός έμειναν οι Ιμπαγάσα και Ορμπάιθ, κάτι που αναμενόταν άλλωστε, αφού ο Βαλβέρδε δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή τους σε ένα ματς όπως αυτό κόντρα στη Δόξα Δράμας πριν φτάσουν στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο. Για Θεσσαλονίκη δεν θα ταξιδέψει ο Φέισα, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του και ο τιμωρημένος Χολέμπας, ενώ για αγωνιστικούς λόγους αποκλείστηκαν οι Δασκαλάκης, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος αλλά και ο Αμπτούν. 

Ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ο Χοσέ Χολέμπας. 

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής (19:30), την οποία αποτελούν οι Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοδέστο, Μανιάτης, Μακούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Χαβίτο, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.


sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου