Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ληστές στέλνουν στο νοσοκομείο τον παγκόσμιο πρωταθλητή του πόκερ





Το 2010 ο Jonathan Duhamel στεκόταν στην κορυφή του κόσμου...


έχοντας κερδίσει περίπου 9 εκατομμύρια δολάρια στα 23 του χρόνια και έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στο μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ διεθνώς.


Χθες όμως βρέθηκε άγρια ξυλοκοπημένος στο νοσοκομείο, καθώς ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του προχθές το πρωί, του επιτέθηκαν και λήστεψαν άγνωστο σε μέγεθος ποσό καθώς και δύο ανεκτίμητα συναισθηματικά (αλλά και οικονομικά!) ενθύμια της νίκης του εκείνης.

Ο 23άχρονος επαγγελματίας παίκτης πόκερ ζει στο Κεμπέκ του Καναδά και προχθές το πρωί, στις 9 άκουσε τους ληστές να του χτυπάνε την πόρτα. Ανυποψίαστος, απάντησε στο κάλεσμα και βρέθηκε δεμένος, να δέχεται άγρια σωματική επίθεση και να βλέπει τα χρήματα αλλά και διάφορα αντικείμενα του σπιτιού του να εξαφανίζονται.

Σήμερα δημοσιεύτηκε επιστολή του νεαρού προς τα ΜΜΕ, με την οποία βεβαίωνε ότι ήταν θύμα επίθεσης και βρίσκετε στο νοσοκομείο, ενώ ευχαριστούσε όλους όσους του συμπαραστάθηκαν.

Αν και αρχικά οι φήμες μιλούσαν για απόπειρα απαγωγής του παίκτη, εν τέλει η αστυνομία του Καναδά έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο. Οι έρευνες έχουν στραφεί προς την ανακάλυψη του μπρασελέ και του ρολογιού, των δύο ενθυμίων του από το παγκόσμιο πρωτάθλημα πόκερ (το WSOP), που έχουν το όνομα του άτυχου παίκτη χαραγμένο πάνω τους.
24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου