Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Ο Ρονάλντο τα έχει 100!


Ο Ρονάλντο τα έχει 100!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία το βράδυ του Σαββάτου (24/3) καθώς έγινε ο παίκτης που έφτασε γρηγορότερα από κάθε άλλον, τα 100 τέρματα στο ισπανικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε δις στην επικράτηση των «μερένγκες» κόντρα στην Σοσιεδάδ με 5-1, αποτέλεσμα που επαναφέρει την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο στο +6 από τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή της Primera Division.
O Μουρίνιο απουσίαζε λόγω τιμωρίας από τον πάγκο του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» αλλά αυτό δεν πτόησε τους παίκτες του να φτάσουν σε μια άνετη νίκη, την πρώτη μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες.
Ο Ρονάλντο που σκόραρε δις, έφτασε τα 101 τέρματα με την «λευκή» φανέλα σε 92 συμμετοχές. Κάτοχος του προηγούμενου ρεκόρ, ήταν ο θρυλικός Φέρεντς Πούσκας που είχε φτάσει τα 100 γκολ σε 105 εμφανίσεις με την Ρεάλ. Επιπλέον ο Ρονάλντο έπιασε τον Λιονέλ Μέσι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Αμφότεροι έχουν από 35 τέρματα στην εφετινή Primera.
Δύο γκολ κόντρα στην Σοσιεδάδ σκόραρε και ο Καρίμ Μπενζεμά ενώ το σκορ άνοιξε για τους Μαρδιλένους, ο Γκονζάλο Ιγκουαϊν. Η βασκική ομάδα απλά μείωσε σε 3-1 με τον Τσάβι Πριέτο.
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου