Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων



Ζώδια  24 Φεβρουαρίου 2012
Κριός
21/3-20/4
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την εύνοια που σου δίνει η Σελήνη από το ζώδιό σου, από τις πρώτες πρωινές ώρες, θα έχεις την ευκαιρία να ξεμπλοκάρεις καταστάσεις, που σε πιέζουν και σε αγχώνουν. Προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και μην επηρεάζεσαι από λόγια και εκτιμήσεις τρίτων, που μόνο σύγχυση μπορούν να σου φέρουν. Δεν είναι καθόλου σκόπιμο από την μεριά σου να διαιωνίζεις καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλά θα κάνεις σήμερα, φίλε Κριέ, να προσέξεις λίγο περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση, γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει και ο σύντροφός σου δεν νιώθει τα ίδια παθιασμένα αισθήματα για εσένα, όπως στο παρελθόν. Να ξέρεις ότι είναι αποκλειστικά στο χέρι σου να αντιστρέψεις την κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, που είσαι ένας αδέσμευτος Κριός.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, σήμερα στην εργασία σου θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πράγματα που σε αγχώνουν, επειδή δεν πηγαίνουν όπως τα θέλεις ή έχουν καθυστερήσει να ολοκληρωθούν. Οι οικονομικές συναλλαγές ευνοούνται και, αν προσέξεις λίγο τα έξοδα σου, μπορείς να αποταμιεύσεις και κάποια χρήματα, που αύριο-μεθαύριο θα σε βγάλουν από πιθανή δύσκολη θέση.

Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα, οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ μελετημένες, αγαπητέ Ταύρε, και σε πολλά πράγματα θα χρειαστεί να δείξεις διαλλακτικότητα και να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, που θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες εκτιμήσεις. Πρόσεξε την υγεία σου και βρες χρόνο να ηρεμήσεις, κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, σήμερα φρόντισε να μην οξύνεις άλλο τα πράγματα στη σχέση σου και προσπάθησε με ήρεμους τόνους να λύσεις τις όποιες διαφορές σε χωρίζουν από το σύντροφό σου. Απόφυγε τους έντονους διαλόγους, γιατί θα σε οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις, που δεν θα μπορείς να κουμαντάρεις. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, άνοιξε τα μάτια σου, γιατί κάποιο πρόσωπο από το κοντινό σου περιβάλλον ενδιαφέρεται για εσένα και ακόμη δεν στο έχει πει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, προσπάθησε να αφήσεις πίσω προβληματικές καταστάσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα, που θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου. Άλλωστε, έχεις σύμμαχό σου τον Ερμή από τους Ιχθείς και μπορείς με έξυπνες κινήσεις να αντιστρέψεις το αρνητικό κλίμα υπέρ σου. Οικονομικά, έχε το νου σου να μην κάνεις περιττές αγορές και μακριά από τυχερά παιχνίδια.

Δίδυμοι
21/5-21/6
Οι υποχρεώσεις που θα έχεις σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα είναι αυξημένες. Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ημέρας και να μείνεις απόλυτα συνεπής σε αυτό. Το βράδυ πέρνα καλά με τα κοντινά σου πρόσωπα και κάνε μία ενδιαφέρουσα κουβέντα μαζί τους, αναπολώντας παλιές, καλές στιγμές, που θα σας φέρουν πιο κοντά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου σχετικά με τις ανάγκες σου, ώστε να δεις και εσύ κατά πόσο μπορεί να τις καλύψει. Εσύ που πορεύεσαι χέρι-χέρι με την μοναξιά, μην κάθεσαι άλλο και κάνε κάτι δραστικό, για να γνωρίσεις ανθρώπους που μπορούν να σε γοητεύσουν. Ο ερωτισμός που σου χαρίζει η Αφροδίτη από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις όποιον βάλεις στο μάτι.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, απόφυγε σήμερα να πεις λόγια πίσω από την πλάτη των συναδέλφων σου, γιατί πολύ γρήγορα μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος, πράγμα που δεν θα σε ωφελήσει καθόλου. Συγκράτησε τις όποιες διαφωνίες έχεις με τις απόψεις τους και κουβέντιασε μαζί τους την κατάλληλη στιγμή. Οικονομικά, κινήσου με σύνεση και αυτοσυγκράτηση!!!

Καρκίνος
22/6-22/7
Τα άστρα είναι ευνοϊκά μαζί σου σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, και θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις κάποιες καταστάσεις που ήταν στάσιμες. Μη διστάσεις να κάνεις ορισμένες αλλαγές. Μερικά πράγματα, καλά θα κάνεις να τα ρυθμίσεις με σοβαρότητα και όχι εν βρασμώ ψυχής. Μην αφήσεις να σε επηρεάσουν στα σχέδια σου, οι φοβίες και οι ανασφάλειές σου για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα καλύτερα να αφήσεις την ημέρα να περάσει όσο πιο ήρεμα γίνεται και να μην προκαλέσεις καταστάσεις, μόνο και μόνο για να βάλεις λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σου. Μην δώσεις σημασία σε πράγματα που μπορούν να σε επηρεάσουν αρνητικά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, προσπαθήστε να μην ενδώσετε σε εφήμερες και επιπόλαιες σχέσεις, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείτε και θα στεναχωρηθείτε.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις πολλά από τα θέματα που σε πίεζαν και έβαζαν εμπόδια στην καριέρα σου και να ανοίξεις το δρόμο για την πρόοδο της δουλειάς σου. Νέα ξεκινήματα θα σε χαροποιήσουν σημαντικά και θα σου αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Λέων
23/7-23/8
Καλά θα κάνεις σήμερα, φίλε Λέοντα, να ρυθμίσεις με προσοχή υποθέσεις που έχουν να κάνουν με αγαπημένους φίλους. Απόφυγε να βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα και μην προτρέχεις. Σκέψου καλά και με προσοχή θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου και, όσο πιεσμένος κι αν αισθάνεσαι, μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην πεις λόγια που δεν εννοείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα καλά θα κάνεις να μην μεταφέρεις στη σχέση σου τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στην εργασία σου. Δείξε τρυφερότητα στο ταίρι σου και μίλα μαζί του για όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος, θα έχεις την ευκαιρία να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και μέσα από τον διάλογο, να βρείτε πολλά κοινά, που θα σας φέρουν κοντά.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, σήμερα στην εργασία σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Μην βιαστείς να αποκαλύψεις πιθανές ιδέες και σχέδια, αλλά κράτησε το στόμα σου κλειστό. Προσπάθησε να δείξεις προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ανοίγματα και επενδύσεις, ούτε για άσκοπες αγορές.

Παρθένος
24/8-22/9
Καλά θα κάνεις σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να αλλάξεις οπτική στα πράγματα που σε κρατούν πίσω στη ζωή σου και να σταματήσεις να κάνεις ενέργειες που σε κουράζουν. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σου πρόσωπα, θα σε απασχολήσουν έντονα. Μην βιαστείς να τα συμβουλεύσεις, αν πρώτα δεν μπεις στην δική τους θέση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου πρέπει να είσαι προσεχτικός, αγαπητέ Παρθένε, και να μην ξεσπάς τα νεύρα σου στο σύντροφό σου. Στάσου στο πλευρό του, κατανόησε τις ανάγκες του και μην του δημιουργείς επιπρόσθετα προβλήματα, από αυτά που ήδη έχει. Οι αδέσμευτοι Παρθένοι, με τον ερωτισμό σας να βρίσκεται στα ύψη, θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ένα πρόσωπο, που θα σας πάρει τα μυαλά!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα υπάρχει πιθανότητα στην εργασία σου να αναγκαστείς να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες, από τις ήδη πολλές υπάρχουσες. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου προς τους ανωτέρους σου και προσπάθησε να τους εξηγήσεις τις αρμοδιότητές σου. Με το να κρατάς παγερή και επιφυλακτική στάση, τη δική σου ζωή θα κάνεις πιο δύσκολη. Στα οικονομικά σου, μελέτησε πρώτα προσεχτικά τις αγορές που πρόκειται να κάνεις και μην παρασύρεσαι από τις προσωρινές επιθυμίες σου.

Ζυγός
23/9-22/10
Ίσως κάποια κοντινά σου πρόσωπα σήμερα, φίλε Ζυγέ, να χρειαστούν τη βοήθειά σου και οπωσδήποτε πρέπει να βρεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί τους και να τα βοηθήσεις. Προσπάθησε επίσης να ρυθμίσεις με προσοχή θέματα υγείας και μην πιεστείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες, που βλέπεις ότι ακόμη δεν έτοιμες για να λυθούν. Καλό θα είναι να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην διστάσεις να κάνεις αλλαγές, που θα μεταμορφώσουν τη σχέση σου με το σύντροφό σου, αγαπητέ Ζυγέ, και θα φέρουν έναν πιο ευχάριστο αέρα στη σχέση σας. Εσύ που αναζητάς το άλλο σου μισό, δώσε την ευκαιρία σε ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να σε πλησιάσει και να σου εκφράσει τα αισθήματά του. Αν το γνωρίσεις καλύτερα, δεν ξέρεις ποτέ τι θα προκύψει και αν θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Άλλωστε δεν έχεις τίποτε να χάσεις!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα στα επαγγελματικά σου πρέπει να έχεις το νου σου, γιατί θα υπάρξουν κάποια άτομα, που θα θελήσουν να σου στήσουν παγίδες. Απόφυγε αυτό το διάστημα να δανειστείς ή να δανείσεις χρήματα και μείνε μακριά από υποσχέσεις εύκολου και γρήγορου χρήματος.

Σκορπιός
23/10-22/11
Όλα φαίνεται να παίρνουν το δρόμο τους σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Σκορπιέ, και να σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση και ζωντάνια, για να ενεργοποιηθείς και δράσεις αποτελεσματικά σε τομείς που θέλεις να βελτιώσεις. Απόφυγε να κάνεις πράγματα που είναι πέρα από τις δυνάμεις σου και φρόντισε οι αποφάσεις που θα πάρεις να είναι καλά μελετημένες, μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τη διάθεση σου σήμερα αρκετά ανεβασμένη, φίλε Σκορπιέ, θα εντυπωσιάσεις τους πάντες και ενδέχεται να βρεις τον έρωτα της ζωής σου, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου, έχοντας και την συγκατάβαση του συντρόφου σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, θα διαπιστώσεις ότι πολλά από τα πράγματα που σε δυσκόλευαν στη δουλειά σου, αρχίζουν να ξεδιαλύνονται και να σε ικανοποιούν, τόσο ψυχικά όσο και υλικά. Η μέρα διευρύνει τους ορίζοντές σου σε θέματα πνευματικά και οικονομικά, με μελλοντικές ευκαιρίες. Δείξε διαλλακτικότητα στις συζητήσεις με τους ανωτέρους σου και θα δεις ότι υπάρχει κοινό όραμα μεταξύ σας.

Τοξότης
23/11-21/12
Αγαπητέ Τοξότη, τα άστρα σήμερα μπορεί να κάνουν τη μέρα αρκετά εκρηκτική για το ζώδιό σου. Η εσωτερική σου ταραχή ας μην γίνει αιτία να ξεσπάσουν καυγάδες με τους δικούς σου ανθρώπους και προπάντων, με το σύντροφό σου. Συγκρατήσου και μην φτάνεις στα άκρα. Προσοχή στην οδήγηση και στις μετακινήσεις σου!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, σήμερα δεν είναι καθόλου σκόπιμο να φέρεις στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος, που υποθετικά έχεις τελειώσει με αυτά. Απόφυγε να κάνεις σήμερα κουβέντες με το σύντροφό σου και προτίμησε να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά σου, εκμεταλλεύσου το χρόνο σου, για να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Τοξότη, μην επιχειρήσεις αλλαγές στον επαγγελματικό σου χώρο και απόφυγε επαφές με τους συνεργάτες σου, γιατί οι απόψεις σας πάνω σε ένα σημαντικό ζήτημα δεν ταυτίζονται. Επίσης, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός σε οτιδήποτε αφορά στα οικονομικά σου. Προσπάθησε να μην κάνεις πράγματα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Αιγόκερως
22/12-19/1
Με τη Σελήνη σήμερα να κινείται στο ζώδιο του Κριού, μπορείς φίλε Αιγόκερε, να τολμήσεις να κάνεις δραστικές κινήσεις, για να προωθήσεις τα συμφέροντά σου. Κάποιες κουβέντες με οικογενειακά σου πρόσωπα είναι απαραίτητες, για να εκδηλώσεις τις επιθυμίες σου και να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις, σε ό,τι αφορά σε οικονομικά θέματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, με σύμμαχο την καλή σου διάθεση, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα ωραίο βράδυ με το ταίρι σου και η ρομαντική διάθεση θα είναι ικανή να μεταμορφώσει το κλίμα μεταξύ σας. Για εσένα που είσαι μόνος, ένα είναι αυτό που προέχει αυτή την στιγμή στη ζωή σου, να αλλάξεις τις συνήθειες σου!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα χρειαστεί να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα για να μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε. Μην πιεστείς, για να κάνεις πράγματα που είναι αρμοδιότητες των συναδέλφων σου και ασχολήσου μόνο με τις δικές σου υποχρεώσεις. Ρύθμισε επίσης θέματα που έχουν να κάνουν με οφειλές σου στο δημόσιο και αποταμίευσε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, για τις μελλοντικές σου ανάγκες.

Υδροχόος
20/1-19/2
Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, το πλανητικό σύστημα της ημέρας σε πιέζει να ασχοληθείς με την εργασία και τα οικονομικά σου. Επικρατεί κάποια ένταση, που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στη λήξη μίας συνεργασίας, αν δεν κατεβάσεις τους τόνους. Πρόσεξε λοιπόν πολύ τα λόγια που θα πεις και την στάση που θα κρατήσεις απέναντι στις καταστάσεις. Μπορείς να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στις σχέσεις σου με το οικογενειακό περιβάλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, δείξε σήμερα περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και αφιέρωσέ του περισσότερο χρόνο, μιας και θα υπάρξουν παράπονα ότι δεν ασχολείσαι μαζί του. Εσύ που δεν έχεις μόνιμο δεσμό, τα σχέδια της ερωτικής σου ζωής φαίνεται να μπαίνουν από σήμερα σε καλό δρόμο, καθώς οι γνωριμίες που κάνεις είναι αρκετές και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα οι κινήσεις στα επαγγελματικά σου πρέπει να είναι άκρως προσεχτικές. Ακολούθησε το πρόγραμμα που έχεις βάλει και προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος που έχεις. Μην δώσεις σημασία σε θέματα και υποθέσεις που αφορούν στο παρελθόν και κοίταξε πράγματα που μπορείς να κάνεις στο μέλλον. Φρόντισε να αποφύγεις περιττές αγορές, που μπορούν να πλήξουν το πορτοφόλι σου.

Ιχθείς
20/2,20/3
Προσπάθησε σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, να αφήσεις πίσω σου προβλήματα που σε πιέζουν και να κάνεις νέα ξεκινήματα, που θα χαρίσουν ελπίδα για το μέλλον. Θα βρεις απαντήσεις σε υποθέσεις που σε έχουν δυσκολέψει και ο Ερμής από το ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με φίλους, με τους οποίους το τελευταίο διάστημα είχες απομακρυνθεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αγαπητέ Ιχθύ, μην πιέζεις υπερβολικά το σύντροφό σου να ακολουθήσει τους δικούς σου ρυθμούς, γιατί έχει και αυτός τη ζωή του και θέλει να την ζει όπως του αρέσει. Μπορεί να ξεσπάσουν καταστάσεις οργής και παρεξηγήσεων μεταξύ σας από το πουθενά. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, καλά θα κάνετε να γίνετε πιο αισιόδοξοι, για να έλκετε κοντά σας ανθρώπους, που μπορούν να σταθούν στο πλάι σας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα τα άστρα είναι φιλικά μαζί σου, φίλε Ιχθύ και μπορείς να φέρεις εις πέρας όλες τις καταστάσεις, που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν. Προσπάθησε να ρυθμίσεις όλες τις λεπτομέρειες των προσωπικών σου υποθέσεων, γιατί θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες προώθησης των σχεδίων σου και πρέπει να έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς μαζί τους. Οικονομικά, κάνε λίγο οικονομία για μελλοντικές, δύσκολες ημέρες.
Έχεις γενέθλια σήμερα; 
Αν ανήκεις στους Ιχθείς που έχουν γενέθλια στις 24 Φεβρουαρίου, το 12μηνο που ξεκινάει από σήμερα κρύβει αρκετές «παγίδες» και θα πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός, καθώς υπάρχει μια τάση για απάτες, απιστίες ή εξαπατήσεις, που σχετίζονται με τα οικονομικά σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις να δανείσεις χρήματα, ακόμα και στους πιο στενούς σου φίλους. Αν μάλιστα η κατάσταση των οικονομικών σου είναι ήδη κρίσιμη, φέτος απειλείται ακόμα περισσότερο. Επίσης, θα πρέπει να αποφύγεις νομικές υποθέσεις ή επαγγελματικές προτάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Οι συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεσαι απόλυτα, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα προβλήματά σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου