Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Πώς σκέφτονται οι γυναίκες για την πλαστική στήθους μετά το.. σκάνδαλο;



Πώς σκέφτονται οι γυναίκες για την πλαστική στήθους μετά το.. σκάνδαλο;
«Ένα στήθος σαν εκείνο της Αφροδίτης της Μήλου».
Το γνωστό αρχαιοελληνικό άγαλμα , όπως αναφέρει το διεθνές περιοδικό Marie Claire, απεικονίζει το «ιδανικό» σχήμα στήθους για τις γυναίκες.

Η πλαστική στήθους, είναι η πιο διαδεδομένη αισθητική επέμβαση που κάνουν οι γυναίκες στο σώμα τους, με δεύτερη την ρινοπλαστική, σημειώνει, βάσει στοιχείων από τις ΗΠΑ. Μάλιστα, απαντά και στο ερώτημα ποιες γυναίκες επιλέγουν να κάνουν πλαστική στήθους, και τα συμπεράσματα είναι εντυπωσιακά! «Τρεις κατηγορίες γυναικών σήμερα κάνουν αυξητική στήθους: η πρώτη είναι οι 18χρονες, η γενιά δηλαδή που ενηλικιώθηκε με αυτή την κουλτούρα και θεωρεί την πλαστική φυσιολογικό πράγμα. Η δεύτερη είναι σαν εμένα, νέες μητέρες που θέλουν το στήθος που είχαν πριν. Και η τρίτη είναι οι χωρισμένες μέσα στον πρώτο χρόνο του διαζυγίου, για να… εφαρμόζουν καλύτερα τα ρούχα τους», σημειώνει σε σχετικό δημοσίευμα το περιοδικό.
Παρόλα αυτά, η πρόσφατη υπόθεση χρήσης επικίνδυνων εμφυτευμάτων σε πλαστικές επεμβάσεις στήθους, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στη Γαλλία και σε άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, φαίνεται να έχει αλλάξει τον τρόπου που οι γυναίκες αντιμετωπίζουν το όλο θέμα. Σημειώνεται, ότι στην Ελλάδα «αναζητούνται» τουλάχιστον 250 ζεύγη επικίνδυνων εμφυτευμάτων, που φέρονται να έχουν χρησιμοποιηθεί από το 2009 – έως τον Απρίλιο 2010.
Σίγουρα, την επόμενη φορά που σκεφτείτε να προχωρήσετε σε πλαστική στήθους, θα πρέπει να το εξετάσετε προσεχτικά, πριν το «πάρετε απόφαση».
ΠΗΓΗ: 24h.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου