Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων



Ζώδια  23 Φεβρουαρίου 2012
Κριός
21/3-20/4
Σήμερα φίλε Κριέ, είναι μια καλή ευκαιρία να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, που στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες προβληματικές, και ανακάλυψε τρόπους για να τις προωθήσεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό και δείξε μεγάλη προσοχή στο φιλικό σου περίγυρο και όλα αυτά που έχουν να σου πουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, ευχάριστα θα κυλήσει η σημερινή ημέρα για εσένα, είτε είσαι ελεύθερος είτε δεσμευμένος. Πολλές έξοδοι και σημαντικές κοινωνικές επαφές, θα ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό την ανήσυχη και περίεργη φύση σου και θα σε διασκεδάσουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα χρειάζεται προσοχή στις συνεργασίες και στις συμφωνίες που θα κλείσεις, γιατί κάποιος που εμπιστεύεσαι θα προσπαθήσει να σε ρίξει. Εξέτασε καλά όλες τις παραμέτρους και μόνο εφόσον το πράξεις, να είσαι σίγουρος για τις εξελίξεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

Ταύρος
21/4-20/5
Οι πλανήτες είναι ευνοϊκοί αυτή την περίοδο για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, και θα γίνουν αρωγοί σου στον αγώνα σου να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες που έχεις. Η μέρα είναι καλή και οφείλεις να την αξιοποιήσεις, τόσο σε πρακτικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Πάρε τώρα θέση και κάθισε να απολαύσεις τις εξελίξεις σε κάποια θέματα που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος Ταύρος, η στασιμότητα που επικρατεί σήμερα στη σχέση σου, θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις για δικά σου πιθανά λάθη, πράξεις ή λόγια που έχεις πει και έχουν στεναχωρήσει το σύντροφό σου. Ανάλαβε το βάρος των ευθυνών σου, γιατί μόνο έτσι η σχέση σου μπορεί να προχωρήσει. Αν είσαι ελεύθερος, αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο που έχεις στον εαυτό σου και τόλμησε να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, ώστε να γίνεις ακαταμάχητος!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά των Ταύρων θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις βάλει από το παρελθόν, μιας και οι συνεργάτες και συνάδελφοι σου υποστηρίζουν τώρα τις ιδέες σου και προωθούν τις προτάσεις σου. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα, γιατί η αρνητική όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον ανάδρομο Άρη δε θα σου φέρει τα αποτελέσματα που ζητάς.

Δίδυμοι
21/5-21/6
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον ανάδρομο Άρη, με αποτέλεσμα τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα να εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και να σου προκαλούν εκνευρισμό, αλλά και πολύ δυναμισμό. Μην τα βάλεις με άτομα που μπορεί να μην φταίνε. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μόνο έτσι η μέρα αυτή θα φέρει καλές εξελίξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις σους δεσμευμένους Διδύμους, σήμερα ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας στην αισθηματική σου σχέση. Ο σύντροφός σου είναι κοντά σου και στο αποδεικνύει κάθε ώρα και στιγμή, με αποτέλεσμα εσύ να νιώθεις απόλυτα ασφαλής και ισορροπημένος. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων Διδύμων, έχεις έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο στο πλευρό σου για να βρεις το άλλο σου μισό και αυτός είναι η Αφροδίτη από τον Κριό!!! Εκμεταλλεύσου την!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι Δίδυμοι, σήμερα θα έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα για τα επαγγελματικά σας. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν, να δεχτείς προτάσεις για νέες συνεργασίες, με σημαντικά μελλοντικά κέρδη. Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε προβληματίζουν. Μην κάνεις περιττές αγορές, όσο κι αν τις επιθυμείς!!!

Καρκίνος
22/6-22/7
Αυτή η Πέμπτη απαιτεί την επιμονή και την υπομονή σου, φίλε Καρκίνε, γιατί θα προκύψουν καταστάσεις που δεν είχες υπολογίσει και θα χρειαστεί να αλλάξεις ρότα στα σχέδιά σου. Αν αντιληφθείς ότι πίσω από την πλάτη σου πιθανόν να γίνονται κρυφές ενέργειες εις βάρος σου, μην αντιδράσεις αλλά πάρε το χρόνο σου πρώτα, για να επιβεβαιώσεις τι είναι αλήθεια και τι όχι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μπορείς σήμερα να περάσεις μία ειδυλλιακή μέρα με το σύντροφό σου και να αφήσεις πίσω όλα όσα σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Τόλμησε να του προτείνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα και θα εκπλαγείς από την αντίδρασή του. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να εκμεταλλευτείς μία νέα γνωριμία που θα κάνεις, όσο κι αν αυτό το άτομο είναι ασυνήθιστο για εσένα. Ποτέ δεν ξέρεις τι αισθηματικούς ορίζοντες μπορεί να ανοίξει στη ζωή σου!!Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε. Απόφυγε να κάνεις αλλαγές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και παράμεινε συνεπής και πιστός στο πρόγραμμά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θα ήθελες. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές.

Λέων
23/7-23/8
Σήμερα χρειάζεται να δείξεις λίγη ψυχραιμία, φίλε Λέοντα, και προπάντων να μην πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό, αν θέλεις να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά εκκρεμότητες του παρελθόντος, που θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα σε μπερδέψουν. Μην πελαγώνεις με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Σε καμία περίπτωση μην κάνεις κινήσεις, που μπορεί να σε προβληματίσουν περισσότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, αν φροντίσεις να αποφορτιστείς από την ένταση και το άγχος που σε διακατέχει για τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου, η μελωδία της ευτυχίας πολύ γρήγορα θα ηχήσει για εσένα, αφού θα συναντήσεις το άλλο σου μισό!!!Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, σήμερα στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει μέχρι τώρα, αρκεί να μείνεις πιστός στις επιδιώξεις σου και να μην παρασύρεσαι από τις γνώμες των άλλων. Τα οικονομικά σου θα περάσουν διακυμάνσεις, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα τις αγορές που κάνει

Παρθένος
24/8-22/9
Σήμερα φίλε Παρθένε, υπάρχει αρκετός προβληματισμός για κάποια γεγονότα που θα προκαλέσει η αρνητική όψη μεταξύ του κυβερνήτη σου Ερμή και του ανάδρομου Άρη από το ζώδιό σου και πρέπει να έχεις τεταμένη την προσοχή σου στα γεγονότα που θα λάβουν χώρα. Απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί το νευρικό σου σύστημα δεν είναι στα καλύτερά του και μπορεί να σε ‘‘προδώσει’’.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, φίλε Παρθένε, να κάνεις μία ευχάριστη έκπληξη στο σύντροφό σου και προτίμησε να περάσετε λίγο χρόνο οι δύο σας, παρά με συντροφιά. Αν πάλι είσαι ένας αδέσμευτος Παρθένος, χαλάρωσε στο σπίτι με τους φίλους και την οικογένειά σου και μην ενδώσεις σε προσκλήσεις για εξόδους. Το βράδυ κρύβει κινδύνους, που δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά των Παρθένων θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αν δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

Ζυγός
23/9-22/10
Φίλε Ζυγέ, ακόμη κι αν βλέπεις ότι τα πράγματα γύρω σου δεν παίρνουν την τροπή που θέλεις, εσύ πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να εκμεταλλευτείς τα υπάρχοντα δεδομένα, για να δώσεις πνοή σε αυτά που έχεις κατά νου. Είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις εκκρεμότητες και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη τους, φίλε Ζυγέ. Είναι σίγουρο ότι, αν θέλεις, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή, γι’ αυτό μη διστάζεις… Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά, πολύ γρήγορα η κυβερνήτης σου Αφροδίτη, από τον φιλικό για εσένα Κριό, θα φέρει στο δρόμο σου το άτομο που περιμένεις και μάλιστα εντελώς ξαφνικά!!!Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, θα έχεις ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται έτσι όπως θέλεις. Τα νέα είναι καλά και όσον αφορά στις συνεργασίες σου και την επικοινωνία με συνεργάτες, καθώς οι τελευταίοι φαίνεται πως υποστηρίζουν κάθε σου βήμα και ιδέα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις στα έξοδα που κάνεις. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

Σκορπιός
23/10-22/11
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα η μέρα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου, σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι δεν θα αγχωθείς και θα καταφέρεις να ξεμπερδέψεις μια ώρα αρχύτερα. Οι δυνατότητές σου θα είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τις κρυφές σκέψεις που έχουν κάποια άτομα από τον περίγυρό σου και τι ζητάνε πραγματικά από σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον σου στη σχέση σου, φίλε Σκορπιέ, και μην την παραμελείς άλλο. Μπορείς να περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου, αρκεί το μυαλό σου να μην είναι αλλού. Αν δεν έχεις δεσμό, οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να γοητεύσεις το άτομο που έχεις ερωτευτεί. Πλησίασέ το και μην διστάσεις να του εξομολογηθείς αυτά που αισθάνεσαι, γιατί οι εξελίξεις θα σε αποζημιώσουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι Σκορπιός, σήμερα στη δουλειά σου απόφυγε να κάνεις βιαστικές κινήσεις για να τα προλάβεις όλα. Με καλύτερο προγραμματισμό θα τα καταφέρεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πολλά ανοίγματα, που πρέπει να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι και αν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Τοξότης
23/11-21/12
Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Τοξότη, και πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, που μπορεί να σου προκαλέσει η σημερινή αρνητική όψη του Ερμή με τον Άρη, και μείνε πιστός και συνεπής στο πρόγραμμά σου. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που κάνεις σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστούν οι ικανότητές σου, γι’ αυτό βρες τρόπους να παραβλέψεις τα εμπόδια ή τις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει αρκετά τις υποχρεώσεις της σχέσης σου και ο σύντροφός σου μπορεί να εκδηλώσει τα παράπονά του, με κάπως άκομψο τρόπο. Μην τον παρεξηγήσεις και φρόντισε να πας με τα νερά του, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Εάν δεν έχεις σχέση, ένα φιλικό σου άτομο θα προσπαθήσει να σε γνωρίσει στον κύκλο του, με σκοπό να σε αποκαταστήσει. Διασκέδασε το, αφού ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, σήμερα στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι έντονα. Τόλμησε να κάνεις αλλαγές, αν κρίνεις ότι μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, κάποια περιττά έξοδα που κάνεις, δεν σε αφήνουν να σχεδιάσεις το πρόγραμμα που θέλεις. Φρόντισε να τα περιορίσεις.

Αιγόκερως
22/12-19/1
Σήμερα φρόντισε να κινηθείς χαλαρά, φίλε Αιγόκερε, γιατί η αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής με τον Άρη από την Παρθένο, επηρεάζει αρνητικά τις επαφές και τις επικοινωνίες σου. Ρίξε τους τόνους στη συμπεριφορά σου και φρόντισε να λύσεις με διαλλακτικότητα τα διάφορα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Φρόντισε να μην εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει και να ηρεμήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να λύσεις προβλήματα, που έχουν προκαλέσει τρίτα άτομα στη σχέση με το σύντροφό σου. Εάν ανήκεις στους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου σου, μία συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σου φτιάξει την διάθεση και τα λόγια του θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Αιγόκερε, προσπάθησε σήμερα να κλείσεις ό,τι εκκρεμότητες έχεις στα επαγγελματικά σου, για να προλάβεις προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Συνεργάσου με τους συναδέλφους σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να φέρετε εις πέρας τον όγκο της δουλειάς και παραμέρισε τους εγωισμούς σου. Στα οικονομικά σου, οι μέρες που θα φουσκώσει το πορτοφόλι σου είναι πολύ κοντά, γι’ αυτό κάνε λίγη ακόμη υπομονή και μην ξοδεύεις από τα έτοιμα.

Υδροχόος
20/1-19/2
Αν είσαι Υδροχόος, ο δυναμισμός θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας για το ζώδιο σου. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Στα οικογενειακά σου, να γνωρίζεις ότι η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Υδροχόε, μην κλείνεις τα μάτια σου στις δυσκολίες που βιώνεις στην αισθηματική σου ζωή και κάνε ό,τι μπορείς για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σας. Εσύ που είσαι ελεύθερος, αν σε ενδιαφέρει ερωτικά κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να βεβαιωθείς ότι ισχύει το ίδιο από την πλευρά του, πριν κάνεις την κίνησή σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό τομέα, φίλε Υδροχόε, σήμερα πρέπει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις άμεσα. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά επειδή θα είναι προσωρινές, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.

Ιχθείς
20/2,20/3
Φίλε Ιχθύ, ο Ερμής από το ζώδιό σου, πραγματοποιεί σήμερα αρνητική όψη με τον ανάδρομο Άρη από την Παρθένο και επηρεάζει τις επαγγελματικές σου επαφές και τα σχέδιά σου. Φρόντισε λοιπόν σήμερα να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ασχοληθείς καλύτερα με πιο μοναχικές εργασίες. Διαφορετικά, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να υπάρξουν καβγάδες και εντάσεις, που θα σε στεναχωρήσουν και θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα η μέρα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και πολύ καλά μελετημένες κινήσεις, αν βέβαια θέλεις να αποφύγεις καυγάδες και εντάσεις. Οι αδέσμευτοι, καθίστε σήμερα στο σπίτι σας, χαλαρώστε στον καναπέ σας και περάστε ένα ήσυχο βράδυ, μακριά από όλους και όλα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες σήμερα στο χώρο της δουλειάς σου, φίλε Ιχθύ, που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με διπλωματικότητα και κατανόηση. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι αδικείσαι, προτίμησε να μην πάρεις θέση και να μην αντιδράσεις σήμερα, αλλά άφησέ το για αύριο, που θα μπορέσεις να εκδηλώσεις τις ενστάσεις σου. Η σιωπή αυτήν την Πέμπτη για εσένα είναι χρυσός!!!
Έχεις γενέθλια σήμερα; 
Αν ανήκεις στους Ιχθείς που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους στις 23 Φεβρουαρίου, η αντίθεση Ερμή – Άρη που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σου, δείχνει ότι οι σχέσεις σου βρίσκονται σε μια μεταβατική περίοδο, που σου δημιουργεί ανασφάλεια και άγχος, καθώς απρόβλεπτοι παράγοντες αλλάζουν κάθε τόσο τα δεδομένα και δημιουργούν ένα κλίμα ανησυχίας. Ίσως είναι καλύτερα για σένα να αποδεχτείς τα γεγονότα όπως έρχονται, χωρίς να προβάλλεις αντιστάσεις. Άλλωστε, ο χρόνος κυλά υπέρ σου και στο τέλος, η κατάσταση θα γυρίσει προς όφελός σου. Μην καταθέτεις τα όπλα και ρίξε το βάρος σου στα επαγγελματικά, που υπόσχονται θεαματικές εξελίξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου