Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων


Ζώδια  15 Φεβρουαρίου 2012



Κριός
21/3-20/4
Η σημερινή Τετάρτη σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο, φίλε Κριέ, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν και δεν ήξερες τι να κάνεις. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Χρησιμοποίησε την ενέργειά σου για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Κριέ, όλα πάνε πολύ καλύτερα και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Εσύ που είσαι ένας αδέσμευτος Κριός, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου και μην επηρεάζεσαι από το γενικότερο κλίμα που επικρατεί.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αν είσαι Κριός, σήμερα είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αλλά χρειάζεται λίγη προσπάθεια ακόμη, για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις, που σου δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Κυρίως ασχολήσου με θέματα του παρελθόντος, αλλά και με τα οικονομικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέους πόρους εσόδων.
Ταύρος
Ταύρος
21/4-20/5
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα έχεις κάθε πιθανότητα να πετύχεις όσα θέλεις και είναι πραγματικά στην δική σου βούληση, να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τις συνθήκες που επικρατούν στη ζωή σου, σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν. Σε αυτή σου την πρωτοβουλία, θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται και θέλουν το καλό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου φίλε Ταύρε, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν δεν αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου και να καταστρέψει το ερωτικό κλίμα που υπάρχει με το ταίρι σου. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Ταύρος, να ξέρεις πως οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν και ψάξε να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, χρειάζονται πολύ προσοχή και ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσεις ορισμένες δυσκολίες, που δεν περίμενες και οφείλονται σε κάποιους συναδέλφους που εμπιστευόσουν. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα, που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.
Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5-21/6
Πιθανόν σήμερα, αν είσαι Δίδυμος, κάποιες καταστάσεις ή ειδήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα, για να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλα για όλα όσα σε αγχώνουν και σε έχουν απομακρύνει από το σύντροφό σου και βρείτε μαζί τις λύσεις, που θα ισορροπήσουν τη σχέση σας. Αν είστε ελεύθεροι Δίδυμοι, αφήστε τη γοητεία σας να φέρει δίπλα σας το άτομο που σας ενδιαφέρει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, γιατί σήμερα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις την παραμονή σου στη θέση που βρίσκεσαι ή ακόμα και μια προαγωγή. Συγκράτησε τα νεύρα σου ό,τι κι αν γίνει με τους συνεργάτες σου, για να προστατέψεις τα κεκτημένα σου. Τα οικονομικά σου σήμερα ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό για να μη χαθείς στα χρέη.
Καρκίνος
Καρκίνος
22/6-22/7
Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις σήμερα είναι αρκετές, φίλε Καρκίνε, και αφορούν κυρίως σε άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, η σημερινή Τετάρτη είναι λίγο περίεργη, καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με το σύντροφό σου για κάποια θέματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις αυτά τα ζητήματα χωρίς πολλές κουβέντες. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην τις αρνηθείς.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά των Καρκίνων έχουν μπει σε μια καλή σειρά. Δούλεψε με τα άτομα που σου ταιριάζουν περισσότερο και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Θα καταφέρεις πολύ περισσότερα με την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά, με τα έξοδα που έχεις. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου.
Λέων
Λέων
23/7-23/8
Οι δυνατότητες που έχεις, αγαπητέ Λέοντα, είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα μπορείς να τις αξιοποιήσεις, για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο, η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και προχώρα τα σχέδιά σου απερίσπαστος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, μάλλον έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Φέρσου με ψυχραιμία και ωριμότητα και διάλεξε το διάλογο από τη σιωπή. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να το αναγνωρίσεις. Αξίζει τον κόπο!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται, αγαπητέ Λέοντα, και νιώθεις ικανοποίηση, επειδή οι κόποι σου δεν πάνε χαμένοι. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου, γιατί η αρνητική όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να θολώσει την κρίση σου. Απόφυγε επίσης τις σημαντικές αποφάσεις και τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά ανοίγματα έχεις κάνει.
Παρθένος
Παρθένος
24/8-22/9
Φίλε Παρθένε, η σημερινή Τετάρτη είναι ιδιαίτερα φορτωμένη και οι υποχρεώσεις που έχεις θα αυξάνονται, όσο περνά η μέρα, ολοένα και περισσότερο για το ζώδιό σου. Δείξε ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό, αλλά και χρόνο για ξεκούραση, καθώς οι δυνάμεις σου δεν είναι ανεξάντλητες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις, που σε είχαν απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Όσο για τους αδέσμευτους Παρθένους, η επαφή σας με τους γύρω ευνοείται. Μην αφήσετε ευκαιρίες να πάνε χαμένες.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια αρκετά καλή φάση. Μην κάνεις κινήσεις που περιέχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Η περίοδος δεν είναι ιδανική για επενδύσεις και παράτολμες ενέργειες.
Ζυγός
Ζυγός
23/9-22/10
Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον, αγαπητέ Ζυγέ, είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις. Μην κάνεις όμως σήμερα βιαστικές κινήσεις, αλλά προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στην προώθηση των σχεδίων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος είτε αδέσμευτος Ζυγός, σήμερα η αισθηματική σου ζωή θα είναι περίεργη, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα. Πολλά θα είναι τα πράγματα που δεν θα είναι τελικά όπως φαίνονται. Έτσι λοιπόν, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις την μέρα να περάσει και από αύριο βγάζεις συμπεράσματα, που η κρίση σου θα είναι πιο ξεκάθαρη και ρεαλιστική.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα τα επαγγελματικά σου είναι σε μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πραγματικά πάρα πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, μπορείς να τα χειριστείς όλα αποτελεσματικά, αν κάνεις τη σχετική οικονομία που επιβάλλεται.
Σκορπιός
Σκορπιός
23/10-22/11
Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή Τετάρτη θα έχει πολύ άγχος για το ζώδιό σου, καθώς οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και συντηρητικός στις κινήσεις σου και να κάνεις όσα μπορείς, χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να βάλεις καινούργια θέματα στο κεφάλι σου, παρά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις να διεκπεραιώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από το σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις, ακόμα κι αν είναι για τα προβλήματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο να κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μην χάνεις όμως με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και η ενεργητικότητά σου συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δεν σε παίρνει να ξεφύγεις περισσότερο, από όσο ήδη έχεις κάνει. Πάντως, κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα και μπορείς να το τακτοποιήσεις.
Τοξότης
Τοξότης
23/11-21/12
Αγαπητέ Τοξότη, η Αφροδίτη σήμερα πραγματοποιεί δυσμενή όψη με τον Πλούτωνα και δημιουργεί αναταραχές σε βασικούς τομείς της ζωής σου, όπως είναι τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά. Πρέπει να είσαι μετρημένος στα λόγια και στις κινήσεις σου και να μην δίνεις αφορμές, για να προκληθούν δυσάρεστες καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, θα πρέπει σήμερα να αφιερώσεις χρόνο, για να βρεις κάποιες λύσεις στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος Τοξότης, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρνα όσο πιο όμορφα μπορείς, με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δε θα αργήσει να έρθει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, φίλε Τοξότη, και ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά σε συνεργασίες και αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ’ την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται παραδόξως σε μια καλή μέρα και αν δείξεις λίγη ωριμότητα, θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.
Αιγόκερως
Αιγόκερως
22/12-19/1
Τα νεύρα σου σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή. Ηρέμησε λίγο και βρες τι ακριβώς σου φταίει, γιατί κινδυνεύεις να ταράξεις ισορροπίες σε σχέσεις ετών.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου ευτυχώς, φίλε Αιγόκερε, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι σου και το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας, για να μιλήσεις για το πως αισθάνεσαι στο σύντροφό σου και μην απομονώνεσαι. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, κάνε την κίνησή σου προς το άτομο που επιθυμείς και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή. Στα οικονομικά σου πρέπει να τηρήσεις το πρόγραμμα που έχεις θέσει και σε καμία περίπτωση, να μην βγεις έξω από αυτό. Οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και αν τις διαταράξεις, δεν υπάρχει γυρισμός.
Υδροχόος
Υδροχόος
20/1-19/2
Η σημερινή Τετάρτη έχει αρκετό προβληματισμό για το ζώδιό σου, φίλε Υδροχόε, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Από την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα μπροστά, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Υδροχόε, εκφράσου με κάθε τρόπο στο σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά που έχεις για τη σχέση σας. Μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Εσύ που δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, προσπάθησε να την διώξεις αποδεχόμενος την πρόταση που θα σου κάνει ένα άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμό θα τα πας περίφημα. Απόφυγε ωστόσο, τις σημαντικές αποφάσεις και διευθέτησε το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, που έχουν μείνει στο συρτάρι.
Έχεις γενέθλια σήμερα;
Αν είσαι ένας Υδροχόος που γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου, το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σου, μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες τους επόμενους δώδεκα μήνες. Σίγουρα πρόκειται για μια όψη που μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, ωστόσο θα πρέπει να αναζητήσεις και τα δικά σου λάθη και να μην διστάσεις να ζητήσεις συγνώμη, αν χρειάζεται, προκειμένου να διατηρήσεις μια σχέση που σε ενδιαφέρει. Η βοήθεια από τα φιλικά σου πρόσωπα θα αποδειχθεί σημαντική. Προσοχή και στα οικονομικά σου, καθώς η πορεία τους εξαρτάται από την δική σου στάση.

Ιχθείς
20/2,20/3
Για τους Ιχθείς, η σημερινή Τετάρτη έχει αυξημένες υποχρεώσεις και αρκετό άγχος. Ίσως λοιπόν να νοιώσεις και μια πίεση, που δεν θα σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου, φίλε Ιχθύ, και μην αφήνεις τον πανικό της στιγμής να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο, για να τα καταφέρεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και πρέπει να το εκμεταλλευτείς, για να περάσεις τις απόψεις σου στο σύντροφό σου με πλάγιους τρόπους. Η γοητεία σου είναι τόσο έντονη, που ό,τι και να του ζητήσεις θα στο δώσει. Το ίδιο ισχύει κι αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου σου. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας στο έπακρο, για να κατακτήσεις τον ερωτικό σου στόχο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά είναι ένα από τα πράγματα που σε απασχολεί πάρα πολύ, αγαπητέ Ιχθύ, και πρέπει να δράσεις άμεσα, για να φέρεις τα δεδομένα εκεί που θέλεις εσύ. Μην επαναπαύεσαι σε αυτά που ήδη έχεις πετύχει και φρόντισε να ανοίξεις τον δρόμο της εξέλιξης και της προόδου, γι’ αυτά που έχεις κατά νου να πετύχεις. Οικονομικά, μείνε συγκρατημένος στις αγορές σου.
http://www.myastro.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου