Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων



Ζώδια Προβλέψεις, 14 Φεβρουαρίου 2012
 Φίλε Κριέ, η σημερινή μέρα φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα του παρελθόντος για το ζώδιό σου. Μην τα χάσεις και μην κλειστείς στον εαυτό σου. Αξιοποίησε την επίδραση του Ερμή, για πρώτη ημέρα από το ζώδιο των Ιχθύων, και κινήσου δυναμικά για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Αλλά προσοχή, χωρίς βιασύνη και παρορμητισμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Κριέ, σήμερα είναι μια καλή μέρα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ό,τι μπορείς. Κι αν είσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, έχεις την εύνοια της Αφροδίτης από το ζώδιό σου, που μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά των Κριών πηγαίνουν καλύτερα σήμερα. Μπορείς λοιπόν να βρεις τον τρόπο να διευθετήσεις εκκρεμότητες, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Ακόμα και τα οικονομικά σου βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις αρκετές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν.Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον σου. Το καλύτερο όμως που έχεις να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στο παρόν. Μην αφήνεις να σε πάρει από κάτω η σκέψη του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην κάνεις καινούργια σχέδια, αν δεν τελειώνεις με τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Με τις κοινωνικές επαφές που θα κάνεις, θα μπορέσεις να βρεις λύσεις που δεν φανταζόσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, σήμερα μην αφήσεις κάποιες λεπτομέρειες να χαλάσουν το καλό κλίμα της σχέσης σου. Μίλα ήρεμα με το σύντροφό σου και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται μαζί του. Κι αν ακόμη η μοναξιά σε βασανίζει, να ξέρεις ότι σύντομα θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο, φίλε Ταύρε. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγεις τις νέες συνεργασίες και τα ξεκινήματα, που μπορεί να έχουν ρίσκο ή αβεβαιότητα. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να βρεις κάποιες νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν.
Αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα, φίλε Δίδυμε, σήμερα θα βρουν τις κατάλληλες λύσεις και θα νοιώσεις ανακούφιση. Ειδικά, κάποια οικογενειακά ζητήματα θα μπουν σε σειρά και θα ηρεμήσεις, με την εξέλιξη που θα έχουν. Είναι κατάλληλη μέρα, για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, σήμερα είναι μια καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα. Μίλα για όσα σε απασχολούν και μην αφήνεις το ταίρι σου στο σκοτάδι. Αν έχεις καλή επικοινωνία, μπορείς να βάλεις σε νέες βάσεις τη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, φροντίστε να ξαναβρείτε την αισιοδοξία σας, αφού κάτι καλό θα προκύψει πολύ σύντομα!Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά των Διδύμων πηγαίνουν πολύ καλύτερα σήμερα και ευνοούνται νέες συνεργασίες και ξεκινήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια ισορροπία και θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, μέσα από νέες προτάσεις.
 Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα είναι μια καλή ημέρα για το ζώδιό σου, αλλά και μια καλή περίοδος, αφού ο Ερμής από σήμερα και στο εξής θα κινείται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και μπορείς να οδηγηθείς στην επιτυχία, με τις κατάλληλες κινήσεις. Πάντως, πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως ψύχραιμος. Η βιασύνη θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα, από αυτά που επιδιώκεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, ο Ερμής ευνοεί την επικοινωνία και μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοιά του για να μιλήσεις στο σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο πιο διαλλακτικός, θα δεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, να εξαφανίζονται. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι των ονείρων σου, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, έχεις καταφέρει πάρα πολλά και τα θετικά αποτελέσματα των προσπαθειών σου φαίνονται καθαρά. Συνέχισε να είσαι πιστός στο πρόγραμμά σου και ειδικά στο οικονομικό σου πλάνο, γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις, με αλόγιστα έξοδα.
Αν είσαι Λέων, σήμερα καλό είναι να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις με τόση αυστηρότητα τον εαυτό σου. Μην απογοητεύεσαι και μην επικεντρώνεσαι στα λάθη που έχεις κάνει, αλλά στα βήματα που έχεις πετύχει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, μπορείς να περάσεις μια χαλαρή Τρίτη με ηρεμία και ερωτική διάθεση. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, οι πλανήτες ευνοούν την επικοινωνία μεταξύ σας και σήμερα μπορείς να κάνεις την κίνησή σου για να τον κατακτήσεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου αγαπητέ Λέοντα, σήμερα ίσως να έχεις κάποιες εντάσεις με συνεργάτες, αλλά η ψύχραιμη στάση είναι αυτή που θα σε κάνει να τις ξεπεράσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι μια μέρα που θα σε κάνει να αναζητήσεις νέες πηγές εσόδων. Μέχρι να τις ανακαλύψεις όμως, απόφυγε τα έξοδα.
Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, κυρίως γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Αν δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες. Κάποιο οικονομικό θέμα που θα προκύψει, θα σε βάλει σε μεγάλες έννοιες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα φρόντισε να έχεις μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σου και να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σας απασχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις ότι η μέρα σε κάνει ερωτικό και ακαταμάχητο. Εκμεταλλέψου το!!!Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Παρθένε, είναι σε μια καλή φάση και όλες οι υποθέσεις σου μπορούν να έχουν ευχάριστη εξέλιξη, αν κινηθείς με προγραμματισμό και ομαδική δουλειά. Αξιοποίησε την ημέρα για να λύσεις υποθέσεις νομικές ή να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες. Μην αφήνεις τα έξοδα να μαζεύονται.
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, το άγχος και η ένταση χτυπούν κόκκινο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό σε φέρνουν στα όριά σου. Ηρέμησε και μίλα με καλούς φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν και πρακτικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, σήμερα θα μπορέσεις να σκεφτείς με ηρεμία κάποια θέματα που σε προβληματίζουν, αλλά και να βρεις λύσεις που αφορούν στη σχέση σου. Αν είστε αδέσμευτοι, ο Ερμής από σήμερα και στο εξής στο ζώδιο των Ιχθύων, σας δίνει τις κατάλληλες προοπτικές για μια γνωριμία.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορείς να πας πολύ καλά. Η δυναμική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, αλλά και στην προβολή των σκέψεων και των ιδεών σου. Τα οικονομικά σου είναι σε μια στάσιμη κατάσταση και αν δεν κινηθείς αποφασιστικά, δεν θα τα δεις να βελτιώνονται άμεσα.
Η σημερινή μέρα θα φέρει για το ζώδιό σου τη δικαίωση, φίλε Σκορπιέ, σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου, με τη βοήθεια του Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων, από σήμερα και στο εξής. Βέβαια, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, σήμερα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, γιατί τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα. Μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα και προσπάθησε να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση, για να περάσεις καλά παρέα με το σύντροφό σου. Όσοι Σκορπιοί είστε μόνοι, καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε λίγο και να δείτε πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις, αλλά και τα άτομα που σας πλησιάζουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι Σκορπιός, σήμερα στα επαγγελματικά σου θα έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις και συνεργασίες, που θα σου δώσουν νέες λύσεις σε παλιά προβλήματα. Ακόμα και τα οικονομικά σου αποκτούν μια νέα ώθηση, καθώς προκύπτουν κερδοφόρες προτάσεις, που πρέπει άμεσα να αξιοποιήσεις.
Θα μπορέσεις σήμερα, φίλε Τοξότη, να δρομολογήσεις κάποια σχέδια που έμεναν παγωμένα μέχρι τώρα και σε στεναχωρούσαν. Με προγραμματισμένες κινήσεις και όχι βιασύνη, θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα, αφού μπορούν να σου προτείνουν και άλλους δρόμους, που θα σε ικανοποιήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, σήμερα άφησε στην άκρη τις κακές σκέψεις και δείξε πιο θετική διάθεση μέσα στη σχέση σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, σκέψου καλά αν το κάθε άτομο που σε πλησιάζει σε ενδιαφέρει πραγματικά και μην ενδώσεις, αν πρώτα δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτό που θες.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, έχεις σήμερα μια πολύ εποικοδομητική μέρα και αρκετές από τις σκέψεις σου, βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος για να αναπτυχθούν. Προσοχή στα οικονομικά σου, που παραμένουν το μεγάλο σου βάσανο.
Η σημερινή Τρίτη για εσένα φίλε Αιγόκερε, είναι μια μέρα που σε βάζει να κάνεις βαθύτερες σκέψεις, ώστε να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια, που δέχεσαι από τους γύρω σου. Όσον αφορά στην καθημερινότητά σου, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα ίσως να έχεις κάποιες προστριβές με το ταίρι σου και να βρεθείς σε αντιπαράθεση μαζί του. Τα περισσότερα προβλήματα οφείλονται στο άγχος και στην ένταση που έχετε και οι δύο από τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, που σας απασχολούν. Αν καταφέρετε να το ξεπεράσετε, θα έχετε μια όμορφη και ερωτική μέρα. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Αιγόκερως, φρόντισε να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και μείνε ανοιχτός στις προκλήσεις που θα εμφανιστούν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου ως Αιγόκερως, σήμερα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα, γιατί κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από τη σειρά που είχες βάλει. Ακόμα και στα οικονομικά έρχονται κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις, που πρέπει να συνυπολογίσεις στα έξοδά σου. Σκέψου καλά τους τρόπους που θα μπορέσεις να τις καλύψεις και μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος, με τον Ερμή να φεύγει από το ζώδιό σου και να δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στις επαφές σου. Από την άλλη όμως, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την πορεία της στον φιλικό για εσένα Κριό, οι συνθήκες είναι καλές ώστε να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε και κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, σήμερα μπορείς να περάσεις μια όμορφη Τρίτη, αν αφήσεις στην άκρη το άγχος που σε κατακλύζει και κουβεντιάσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Η συμβουλή του θα σε ηρεμήσει και θα σου χαρίσει αισιοδοξία. Εσύ που ακόμη πίνεις καφέ με την μοναξιά, να ξέρεις πως τα πράγματα θα πάνε όπως θέλεις, αρκεί να μην απογοητεύεσαι και να συνεχίσεις τις κινήσεις που κάνεις, για να βρεις το άλλο σου μισό.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα σου φέρνει επιτυχίες και καταφέρνεις να δώσεις λύσεις σε διάφορες δυσκολίες, που έχουν κάνει την εμφάνιση τους. Μην ανοίγεσαι στα οικονομικά σου όμως με άσκοπες αγορές και φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου, που έχεις αμελήσει και συνεχίζεις να αναβάλεις.

Έχεις γενέθλια σήμερα;
Αν ανήκεις στους Υδροχόους που σήμερα γιορτάζουν τα γενέθλιά τους, το επόμενο 12μηνο μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά θετικό για την πορεία των οικονομικών σου. Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σου, παρόλο που τις περισσότερες φορές δημιουργεί σύγχυση και επιφέρει απώλειες, στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να σε απεγκλωβίσει από δυσάρεστες καταστάσεις και να σου φέρει τους απαραίτητους πόρους, που θα σου εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή. Ωστόσο, θα πρέπει κι εσύ να «σεβαστείς» αυτή την εύνοια και να ξεκινήσεις μια καλύτερη διαχείριση, που θα σε προστατέψει στο μέλλον. Στον επαγγελματικό τομέα, συνέχισε τις προσπάθειες χωρίς υπερβολικές απαιτήσεις.
Φίλε Ιχθύ, έχεις πολλές εκκρεμότητες και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Ο Ερμής από σήμερα και στο εξής στο ζώδιό σου, ευνοεί τις προσπάθειές σου και με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι δεσμευμένοι Ιχθείς, σήμερα φροντίστε να αποφύγετε τις συζητήσεις που κουράζουν το ταίρι σας και δημιουργούν κακό κλίμα μεταξύ σας, για να περάσετε μια όμορφη κι ερωτική βραδιά. Αν ακόμη παραμένεις αδέσμευτος, βγες με καλούς φίλους και κάνε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα έχεις μια καλή μέρα, καθώς κάποιες αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου, μπορούν να εξελιχθούν υπέρ σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολλή προσοχή, καθώς μπαίνεις στον πειρασμό να ξοδέψεις χρήματα για την εικόνα σου. Μην το παρακάνεις.
http://www.myastro.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου