Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων



Ζώδια  17 Φεβρουαρίου 2012
Κριός
21/3-20/4
Σήμερα, φίλε Κριέ, ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου, θα βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Εξίσου τονισμένη θα είναι και η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου, που θα ανοίξουν πιο ελπιδοφόρους δρόμους στη ζωή σου, σε όλους τους τομείς που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα στη σχέση σου δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου, δίνοντας ο ένας στον άλλον την ηρεμία που έχετε ανάγκη. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι σημαντικό στη ζωή σου, μία έκπληξη σε περιμένει από ένα φιλικό σου πρόσωπο ,που τελικά τα συναισθήματα που τρέφει για εσένα δεν είναι μόνο φιλικά, όπως μέχρι τώρα νόμιζες.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα στη δουλειά σου ίσως να νιώθεις μεγάλη υπερένταση και εκνευρισμό, τον οποίο τον προκαλούν οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις. Φτιάξε το απαραίτητο πρόγραμμα για να ξελαφρώσεις και να τα βγάλεις πέρα όσο πιο αναίμακτα γίνεται. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα και άσκοπες αγορές.
Ταύρος
Ταύρος
21/4-20/5
Για να προχωρήσεις δυναμικά την επόμενη περίοδο, αγαπητέ Ταύρε, και να πετύχεις αυτά που αξίζεις, φρόντισε να διατηρήσεις την σταθερότητά σου, να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Δώσε λίγο παραπάνω σημασία στον εαυτό σου, γιατί με τις τόσες ευθύνες που έχεις, τον έχεις παραμελήσει πολύ τελευταία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, σήμερα ίσως να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου και θα κληθείς με επιχειρήματα, να αποδείξεις τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Εσύ που δεν έχεις σχέση μπορείς να περάσεις ένα πολύ ξεκούραστο βράδυ, με φιλικά σου πρόσωπα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Ταύρε, πριν κλείσεις καινούργιες συμφωνίες στη δουλειά σου, πρέπει να σκεφτείς αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που ήδη έχεις. Απόφυγε περιττές συζητήσεις με τους ανωτέρους σου και μην φέρεσαι με απερισκεψία και βιασύνη. Στα οικονομικά σου, μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5-21/6
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας, αγαπητέ Δίδυμε, δεν φαίνεται να ευνοεί τις σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον, γι’ αυτό σήμερα φρόντισε να αποστασιοποιηθείς και να περάσεις περισσότερο χρόνο στο χώρο της δουλειάς σου, που τα πράγματα θα είναι καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για τους Διδύμους, σήμερα είναι μια μέρα είναι γεμάτη ένταση. Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο λοιπόν, μην πεις λόγια πάνω στον εκνευρισμό σου, που μπορεί να στεναχωρήσουν το σύντροφό σου, γιατί μετά είναι βέβαιο ότι θα νιώθεις τύψεις και ενοχές. Απόφυγε τις πολλές κουβέντες και προτίμησε να απομονωθείς, ώστε να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, μιλήστε για όλα όσα σας απασχολούν με τα άτομα που σας αγαπούν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει, φίλε Δίδυμε, να ξεμπερδέψεις μια και καλή με υποθέσεις που εκκρεμούν και σε βγάζουν εκτός προγράμματος. Μη διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου, για να τελειώσεις μια ώρα αρχύτερα και να ξεκουραστείς. Πρέπει να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.
Καρκίνος
Καρκίνος
22/6-22/7
Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα δεις τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και η αντικειμενικότητά σου θα σε βοηθήσει να βρεις γρήγορες λύσεις στα ζητήματα που σε απασχολούν. Η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις για την επιτυχία παλαιότερων στόχων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, σήμερα ίσως να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Φρόντισε να μιλάς ξεκάθαρα, για να μην παρανοούνται τα λόγια σου. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι, πρέπει να κάνετε κινήσεις για να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να σταματήσετε επιτέλους να κάθεστε σπίτι και να κάνετε παρέα με την μοναξιά σας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος, που αφορούν στη δουλειά σου, γιατί θα σε αποπροσανατολίσουν από τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, ιδιαίτερα με γραφειοκρατικά θέματα. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.
Λέων
Λέων
23/7-23/8
Αγαπητέ Λέοντα, κάποια λόγια που προέρχονται από άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, μπορεί σήμερα να σε πικράνουν και να σε απογοητεύσουν. Μην κρύψεις την δυσαρέσκεια σου, γιατί θα το βρεις μπροστά σου και θα είναι χειρότερο. Δείξε υπομονή και σοβαρότητα, όποια δυσάρεστη κατάσταση κι αν αντιμετωπίσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός και το πάθος που θα νιώθεις, θα κάνουν την ατμόσφαιρα άκρως ερωτική. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις δεσμευτεί, μην κλείσεις την πόρτα σε ένα φιλικό σου πρόσωπο, που θα σου εξομολογηθεί τον έρωτα του, γιατί η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει!!!Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, στη δουλειά σου μπορεί να μην έχεις την αρμονική συνεργασία που θέλεις, αλλά καλό θα είναι να μην αφήνεις τίποτε να ξεφύγει από τον έλεγχό σου. Όμως, μην επιβάλλεις τις απόψεις σου με έντονο και απόλυτο τρόπο. Στα οικονομικά σου θα γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Παρθένος
Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, φίλε Παρθένε, θα έχεις την τάση να πιέζεις τους άλλους να αποδεχτούν τις απόψεις σου, εδώ και τώρα. Επίσης, μπορεί μια σκέψη ή ένα πρόβλημα να σου γίνει έμμονη ιδέα, μέχρι να το αντιμετωπίσεις. Φρόντισε να μην κολλάς και δες μερικές καταστάσεις λίγο πιο διαλλακτικά, για το δικό σου καλό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος Παρθένος, σήμερα κάποιες προβληματικές καταστάσεις θα απαιτήσουν επιτακτικά την λύση τους. Φρόντισε να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα που τρέφεις στο σύντροφό σου και μην αφήνεις να υπερισχύει ο εγωισμός σου. Οι ελεύθεροι Παρθένοι, να περιμένετε μία πρόσκληση από άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν. Αν δεν είστε βέβαιοι για τις προθέσεις σας, αλλά και τις προθέσεις του, μην ενδώσετε.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Παρθένε, μην ανακοινώνεις σήμερα τα σχέδια και τις ιδέες σου σε κανέναν από το χώρο της δουλειάς σου, που μπορεί να είναι μελλοντικός ανταγωνιστής. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά πρέπει να είσαι ιδιαίτερα συγκρατημένος.

Ζυγός
Ζυγός
23/9-22/10
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα δεις πολλά θέματα με μεγάλη σοβαρότητα και θα επιδιώξεις να βάλεις κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις σε τάξη. Κάνε σωστό προγραμματισμό και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκκρεμότητες και ζητήματα που αφορούν σε θέματα σπιτιού, αρχίζουν να λύνονται, με την βοήθεια των στενών σου προσώπων. Ώρα να έρθεις πιο κοντά σε φίλους και γνωστούς, που έχεις παραμελήσει τελευταία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, μπορεί να ακούσεις εξομολογήσεις από το ταίρι σου, που θα σε ηρεμήσουν και θα σε κάνουν να ονειροπολείς. Φρόντισε να εξωτερικευτείς και εσύ. Αν είσαι ακόμη ένας αδέσμευτος Ζυγός, μην απελπίζεσαι και μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία, που θα παρουσιαστεί στο δρόμο της προσέγγισης του στόχου σου, αλλά συνέχισε τον αγώνα και στο τέλος θα νικήσεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για τους Ζυγούς σήμερα προβλέπονται πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αν σκέφτεσαι να κάνεις κάποιες αλλαγές, καλό θα είναι να τις αναβάλεις για αργότερα. Φρόντισε να αποφύγεις τις άσκοπες συζητήσεις με συναδέλφους και συνεργάτες και μείνε απόλυτα συνεπής στις υποχρεώσεις και στις ευθύνες σου. Στα οικονομικά, θα σε απασχολήσουν έντονα κάποιες οφειλές, που πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις.
Σκορπιός
Σκορπιός
23/10-22/11
Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει σήμερα, φίλε Σκορπιέ, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις προς όφελός σου, αρκεί να μην κάνεις υπερβολές. Οι κινήσεις που θα κάνεις πρέπει να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν μόνο και μόνο από τον εκνευρισμό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα εκμεταλλεύσου, με την καλή έννοια, την αγάπη του συντρόφου σου, για να του περάσεις κάποιες ιδέες, σχετικά με αλλαγές που θέλεις να κάνεις με το σπίτι. Να γνωρίζεις ότι μία ανακαίνιση ή αλλαγή διαμονής μπορεί να φτιάξει την διάθεση και των δύο. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί, φροντίστε να είστε προσεχτικοί και να μην εκμυστηρεύεστε τον έρωτά σας για άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα οργανώσου στα επαγγελματικά σου και μην κάνεις τολμηρά ανοίγματα, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Μην αφήνεις προοπτικές ανεκμετάλλευτες και ασχολήσου με το να βελτιώσεις τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου σχέσεις, που μπορούν να σε βοηθήσουν σε μία δύσκολη στιγμή.
Τοξότης
Τοξότης
23/11-21/12
Σήμερα φίλε Τοξότη, πρέπει να δείξεις υπομονή και σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις, αλλά θα είναι πρόσκαιρης διάρκειας. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και προπάντων, μην πάρεις αποφάσεις, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάποια ασήμαντα προβλήματα σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, θα κάνουν τη διάθεσή σου να μην είναι πολύ καλή. Βάλε καλά στο μυαλό σου όμως, ότι δεν φταίει σε τίποτα ο σύντροφός σου να ανέχεται τις γκρίνιες και τα παράπονά σου και φρόντισε να διαφυλάξεις τη σχέση σου, όσο περνάει από το χέρι σου. Έχεις ήδη αρκετές παρεμβολές, δεν θέλεις κι άλλες!!! Αν είσαι ένας αδέσμευτος Τοξότης, θα μπορέσεις σύντομα να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, αν ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα η μέρα απαιτεί την προσοχή σου στο χώρο της δουλειάς, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μία δυσάρεστη κατάσταση με τους ανωτέρους σου. Δείξε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι τους. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.
Αιγόκερως
Αιγόκερως
22/12-19/1
Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς, από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή, σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Όσο πιεσμένος κι αν αισθάνεσαι από τα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, καλό θα είναι να τα αφήσεις έξω από το σπίτι και τη σχέση σου, γιατί πολύ πιθανόν τα ίδια προβλήματα να κουβαλάει και ο σύντροφός σου. Εσύ που δεν έχεις μόνιμη σχέση, κουνήσου από τον καναπέ σου και επιστράτευσε τις ικανότητες και την γοητεία σου, για να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι Αιγόκερως, σήμερα στη δουλειά σου φρόντισε να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου, για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Η περίοδος δεν είναι θετική για καινούργια ξεκινήματα, αλλά αυτή η Παρασκευή είναι κατάλληλη για να μοιραστείς τις έννοιες σου με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Υδροχόος
Υδροχόος
20/1-19/2
Φρόντισε σήμερα, φίλε Υδροχόε, να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη σοβαρότητα, αν δεν θέλεις να στεναχωριέσαι και να παραπονιέσαι για όλα αυτά που περνάς. Αν θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της ζωής σου, πρέπει εσύ να αλλάξεις πολλά πράγματα που σε αφορούν. Δες τις ανάγκες που έχεις και βρες τρόπους να τις καλύψεις, χωρίς όμως να βλάπτεις τους άλλους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα προβλέπεται βελτίωση στα αισθηματικά σου, είτε είσαι δεσμευμένος είτε ελεύθερος. Η αισιοδοξία θα πλημμυρίσει την καρδιά σου και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις με το καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Η μέρα επίσης, από το απόγευμα και μετά, ευνοεί κοντινές αποδράσεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και πάρεις λάθος αποφάσεις, που δεν σε συμφέρουν. Ένα θέμα από το παρελθόν θα σε προβληματίσει έντονα. Στα οικονομικά, θα σου βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την απαραίτητη οικονομία.
Έχεις γενέθλια σήμερα; Οι προσωπικές προβλέψεις σου για το επόμενο 12μηνο.
Αν σήμερα γιορτάζεις τα γενέθλιά σου, φίλε Υδροχόε, το επόμενο 12μηνο είναι κατάλληλο για απομόνωση, περισυλλογή και σύσφιξη των οικογενειακών σχέσεων, καθώς νιώθεις την ανάγκη να δρας αυτόνομα και να μην αποκαλύπτεις τα σχέδιά σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα λείψουν οι φιλικές ή και αισθηματικές σχέσεις. Αντίθετα, οι φίλοι – ακόμα και αν δεν συμμετέχουν στα σχέδιά σου – θα σου προσφέρουν σημαντική βοήθεια, που δεν θα πρέπει να αγνοήσεις. Καλό θα είναι λοιπόν να βρεις χρόνο γι’ αυτούς και να αποδεχτείς τυχόν προτάσεις τους, που μπορεί να σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές πόρτες ή να σου φέρουν έναν μεγάλο έρωτα.
Ιχθείς
20/2,20/3
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η ημέρα θα είναι καλή για να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου και την υγεία σου, που έχεις αμελήσει λόγου του φόρτου εργασίας που έχεις. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία ενδιαφέρουσα κουβέντα σχετικά με οικονομικά θέματα. Μην εκδηλώσεις την χαρά και την ικανοποίηση σου, αλλά μείνε συγκρατημένος στις εκδηλώσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα παραμέρισε επιτέλους τους εγωισμούς απέναντι στο ταίρι και γίνε όσο πιο γλυκός μπορείς μαζί του, γιατί η αλήθεια είναι ότι το έχετε και οι δύο ανάγκη. Εσύ που ψάχνεις κάποιον να ερωτευτείς, επιβάλλεται να χαμηλώσεις τον πήχη και τις απαιτήσεις σου, για να το πετύχεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά σε μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου ανοιχτά και μην ξεφεύγεις από τα αρχικά σου σχέδια. Μία πολύ ενδιαφέρουσα οικονομική πρόταση σε περιμένει, που πρέπει να σκεφτείς καλά, πριν την αποδεχτείς.http://www.myastro.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου