Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

«Προσπαθούμε ο κόσμος να πονέσει λιγότερο»





Δηλώσεις έκανε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, σχολιάζοντας την «εμπλοκή» των αποψινών διαπραγματεύσεων.

Το θέμα της μη περικοπής του συνόλου των συντάξεων έθεσε ο Αντώνης Σαμαράς στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών διαφωνώντας κάθετα με τα μέτρα που περιελάμβανε το κείμενο του νέου μνημονίου.
Ο κύριος Σαμαράς προχώρησε σε δηλώσεις τονίζοντας ότι διαπραγματεύτηκε και θα διαπραγματευτεί προκειμένου να περισωθούν οι συντάξεις.
Τόνισε χαρακτηριστικά: τα πράγματα είναι δύσκολα, είναι θέση εθνική είναι θέση συνείδησης, αυτή την ώρα να σκεφτούμε τους αδύναμους.
Ξεκινώντας τη δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς ήταν φανερό ότι απαντούσε στις διαρροές του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τις οποίες επέμεινε μόνο στη μη μείωση των επικουρικών συντάξεων.
«Ξέρω» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς «ότι για ορισμένους είναι πρωτόγνωρο να διαπραγματεύονται και να διαπραγματεύονται σκληρά όταν πρέπει για τον απλό κόσμο. Η διαπραγμάτευση αυτή συνεχίζεται. Αυτό έκανα και αυτό θα κάνω. Υπάρχει ένα θέμα, αυτό με τις συντάξεις. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει να κοιτάς τον απλό λαό στα μάτια. Δεν με ενδιαφέρει αν αυτή τη θέση κα΄ποιοι την παρεξηγούν. Γι αυτό προσπαθούμε ο κόσμος να πονέσει λιγότερο. Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα και γι αυτό υπάρχει αυτή η διαπραγμάτευση».

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου