Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων



Ζώδια  22 Φεβρουαρίου 2012

Κριός
21/3-20/4
Σήμερα φίλε Κριέ, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά σε κάποιες εκκρεμείς υποθέσεις που σε απασχολούν και φυσικά, θα πρέπει να έχεις υπομονή. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και μην ανακατεύεσαι σε παρασκηνιακές καταστάσεις που δεν σε αφορούν, γιατί μόνο μπλεξίματα θα σου φέρουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, αγαπητέ Κριέ, αρχίζουν να δημιουργούνται ξεκάθαρες καταστάσεις και από εδώ και πέρα, μπορείς χωρίς προβληματισμούς να χαράξεις την πορεία της. Και αν ακόμη είσαι ένας αδέσμευτος Κριός, μην αφήνεις κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιάζονται, να περνάνε ανεκμετάλλευτες, μόνο και μόνο επειδή δεν είσαι σίγουρος γι’ αυτές. Μπες στο χορό κι αν δεν σου αρέσει… φεύγεις!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, είναι περίοδος για συζητήσεις και σχέδια, αλλά και τακτοποίηση υποθέσεων, που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις ορισμένες υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν.

Ταύρος
21/4-20/5
Αυτή η Τετάρτη είναι πραγματικά δύσκολη για το ζώδιό σου, φίλε Ταύρε, με τη Νέα Σελήνη από τους Ιχθείς να σε καλεί να πάρεις αποφάσεις ή ξεκάθαρες θέσεις σε ζητήματα που αφορούν στην μελλοντική σου πορεία και προκοπή. Πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τα λόγια σου, για να αποφύγεις, όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό, συγκρούσεις και αντιδράσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, ο σύντροφός σου σήμερα θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα και ήρεμα στην αγκαλιά του, γεγονός που θα σε ευχαριστήσει και σε ικανοποιήσει. Εάν είσαι ακόμη χωρίς ταίρι, πρέπει να αξιοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο σου, για να επανασυνδεθείς με παλιούς φίλους ή να ασχοληθείς με κάποιο ομαδικό χόμπι, που θα διευρύνει τον κύκλο γνωριμιών σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου θα έχεις αρκετό φόρτο και πολλά νεύρα σήμερα, αγαπητέ Ταύρε. Βάλε προγραμματισμό και μην αμελείς συνεχώς τα θέματα, που μπορεί να σου δημιουργούν έντονο άγχος. Ασχολήσου άμεσα και αποτελεσματικά με αυτά και μην τα αφήνεις σε εκκρεμότητα, να σε παιδεύουν άδικα. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να μην κάνεις σπατάλες.

Δίδυμοι
21/5-21/6
Στηρίξου σήμερα στις δικές σου δυνάμεις, αγαπητέ Δίδυμε, και μην περιμένεις από τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά σου, ούτε να ελαφρύνουν τις έννοιες σου. Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθείς και να σε επηρεάζει θετικά, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία ενδιαφέρουσα κουβέντα σχετικά με οικονομικά θέματα ή μία αξιόλογη γνωριμία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Είναι πολύ πιθανόν σήμερα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Διδύμους, να ακούσεις λόγια από το ταίρι σου, που θα σε βγάλουν έξω από τα ρούχα σου. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να μη δημιουργηθούν εντάσεις και ρήξεις μεταξύ σας.. Εάν δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, σήμερα μπορείς να εκμεταλλευτείς τη γοητεία σου για να φλερτάρεις και να περάσεις όμορφα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για τους Διδύμους, σήμερα οι προτάσεις και οι συνθήκες στην εργασία θα είναι καλές. Μην πάρεις όμως αποφάσεις, αν δεν τις έχεις μελετήσει καλά από πριν. Παράλληλα, τα οικονομικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, για να τα σταθεροποιήσεις, αλλά και για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

Καρκίνος
22/6-22/7
Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στους Ιχθείς, θα φέρει στο φως μυστικές επαφές, αλλά και τις όποιες παρασκηνιακές δραστηριότητες έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στη ζωή σου, με αποτέλεσμα να αλλάξουν τα δεδομένα της άρδην. Καλό όμως είναι να μην κολλάς στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που σου δημιούργησαν αρνητικά συναισθήματα, αλλά να βάλεις πλώρη για νέα, πιο ευχάριστα πράγματα στη ζωή σου, που σε περιμένουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η νευρικότητα που έχεις, αγαπητέ Καρκίνε, συνεχίζει να δυσχεραίνει το κλίμα στη σχέση σου και η απομάκρυνση ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου είναι δεδομένη, αν δεν κάνεις κάτι για να την αποτρέψεις. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά και δε λες να την αποχωριστείς, πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία και να γίνεις πιο θετικός και ανοιχτός σε νέες γνωριμίες.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, ακόμη μία ημέρα που απαιτεί προσεχτικό χειρισμό από την μεριά σου σε περιμένει, καθώς θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα, έρχονται ξανά στην επιφάνεια. Μην αγνοείς την πραγματικότητα και κάνε κινήσεις για να τη βελτιώσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα πρέπει να αναβάλλεις.

Λέων
23/7-23/8
Η ασυνεννοησία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, φίλε Λέοντα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Ιχθείς και να σε επηρεάζει αρνητικά. Προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή, ούτε βιαστικές κινήσεις. Μην επενδύσεις τίποτα σε οικονομικό επίπεδο και μην ξοδέψεις περισσότερα χρήματα, από αυτά που έχεις. Ασχολήσου με δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές επαφές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, σήμερα είναι πολύ πιθανόν μία είδηση που θα σου δώσει ο σύντροφός σου σχετικά με αυτά που νιώθει, να σε ανησυχήσει και να σε προβληματίσει. Άσε λίγο το χρόνο να περάσει και μην του εκφράσεις τίποτα από αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου. Μπορεί να είναι επιπόλαιες σκέψεις της στιγμής και να μην έχουν τελικά βαρύτητα. Οι αδέσμευτοι, περιποιηθείτε περισσότερο την εξωτερική σας εμφάνιση και μην την παραμελείτε άλλο!!!Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Λέοντα, μόνο με μεγάλη προσοχή θα αποφύγεις σήμερα γκάφες, που θα αφορούν στις σχέσεις με τους συνεργάτες σου. Προτιμότερο είναι να ακολουθήσεις τον δρόμο της σιωπής, που είναι μονόδρομος στην ‘‘σωτηρία’’ σου. Στα οικονομικά σου έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.

Παρθένος
24/8-22/9
Αρκετές θα είναι οι εχθρότητες και το παρασκήνιο της σημερινής ημέρας που μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σου, φίλε Παρθένε, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνει η Νέα Σελήνη, που θα συμβεί στο ζώδιο των Ιχθύων. Μην βιάζεις τις καταστάσεις, επιδιώκοντας γρηγορότερα αποτελέσματα και μην αφήσεις το άγχος να καταβάλει την εξωτερική σου εμφάνιση. Άσε τα πράγματα να έρθουν από μόνα τους και θα δεις στην πορεία ότι όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό σε εκνευρίζει αρκετά, αγαπητέ Παρθένε. Πάρε κάποιες πρωτοβουλίες, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και μην τα περιμένεις όλα από την πλευρά του. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Παρθένος, είναι καλό να ασχοληθείς με μία καινούρια δραστηριότητα, ώστε να συναντήσεις ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η μέρα σου υπόσχεται πολλές και σημαντικές εξελίξεις, αν ανήκεις στην κατηγορία των Παρθένων, που έχουν μεγάλες προσδοκίες από τη δουλειά τους και θέλουν να κάνουν καριέρα. Η ποιότητα της καθημερινότητάς σου φαίνεται ότι αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο και ίσως τώρα καταφέρεις να αποκτήσεις αυτά που ονειρεύεσαι.

Ζυγός
23/9-22/10
Σήμερα, φίλε Ζυγέ, μην πιέζεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες, από αυτές που μπορείς να διευθετήσεις, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Βάλε κάποιο εύλογο πρόγραμμα και μην ανησυχείς ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε ωθήσουν στους στόχους σου ολοταχώς.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, σήμερα τα αισθηματικά σου θα σε απασχολήσουν και μπορεί να νιώσεις απογοητευμένος, από κάποια λόγια που θα σου πει ο σύντροφός σου. Εάν κρίνεις ότι είναι παράλογη και ακραία η συμπεριφορά του, μην διστάσεις να του το πεις και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου. Οι αδέσμευτοι, πλέετε σε πελάγη ευτυχίας με κάποιο άτομο που εισβάλλει τώρα στη ζωή σας.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά, παρόλο που το άγχος που έχεις είναι αρκετό. Σε σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η ημέρα δεν τα ευνοεί, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνει η Νέα Σελήνη από τους Ιχθείς και σου θολώνει την κρίση. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, πρέπει να τη σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα δεν ευνοούνται.

Σκορπιός
23/10-22/11
Αυτήν την Τετάρτη θα είσαι σε αρκετή ένταση, αγαπητέ Σκορπιέ, για ζητήματα που νιώθεις ότι έχουν πέσει σε τέλμα και δεν προχωράνε με τίποτα. Προσπάθησε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί κάποιοι ανταγωνιστές σου θα προσπαθήσουν να σου βάλουν εμπόδια και να φέρουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα η σχέση σου θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, αν αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις, που αφορούν σε οικογενειακά και οικονομικά θέματα του συντρόφου σου. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, πρέπει να κινήσεις τα νήματα αλλιώς και να μην επαναπαύεσαι σε τεχνικές που είναι βολικές.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα απόφυγε σήμερα να λύσεις διαφορές που έχεις με τους συνεργάτες σου και φρόντισε να δώσεις τόπο στην οργή σου, γιατί η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς, θα προκαλέσει έναν αναίτιο εκνευρισμό και μία αδικαιολόγητη ένταση στις επαφές σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να βάλεις περισσότερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και να ξεσπάσεις τα νεύρα σου σε άσκοπες και περιττές αγορές.

Τοξότης
23/11-21/12
Σήμερα, φίλε Τοξότη, πρέπει να οπλιστείς με ψυχραιμία και υπομονή, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που φέρνει στην επιφάνεια η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς, με έναν κάπως άγαρμπο και ασαφή τρόπο και μπορεί να είναι προβληματικές. Άλλαξε κάποιες από τις παγιωμένες πεποιθήσεις σου και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να έρθεις κοντά με τα άτομα που αγαπάς. Μην οξύνεις τα πράγματα περισσότερο από όσο σε παίρνει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αγαπητέ Τοξότη, αν ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειες που μπορεί να έχεις και εξωτερικεύσεις λίγο τον ερωτισμό σου. Αν δεν έχεις βρει ακό0μη το ιδανικό ταίρι, ξεκίνησε μία δραστηριότητα ή ένα χόμπι, που μέσω αυτού θα γνωρίσεις κόσμο και, πού ξέρεις, ίσως και το άλλο σου μισό.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, σήμερα στη δουλειά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί υπάρχουν θέματα που πρέπει να τα λύσεις με πολύ σκέψη και δεν χρειάζονται καθόλου βιαστικές κινήσεις. Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές, όπως και τα έξοδα. Να ξέρεις όμως, ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Αιγόκερως
22/12-19/1
Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται σήμερα στη ζωή σου, αγαπητέ Αιγόκερε, και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Προσπάθησε επίσης να μην αφήσεις κάποιους να σε εξαπατήσουν, γιατί οι τρόποι που θα ακολουθήσουν για να το πετύχουν θα είναι ιδιαίτερα παραπλανητικοί. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται σήμερα στους Ιχθείς, ούτως ή άλλως κρύβει ιδιαίτερα επικίνδυνες παγίδες. Το νου σου!!!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σε ικανοποιεί σήμερα στο μέγιστο βαθμό, φίλε Αιγόκερε, και νιώθεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να κάνετε όνειρα για το κοινό σας μέλλον. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι μπορείτε να κάνετε κινήσεις για να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να του εκδηλώσετε τα αισθήματά σας. Η ανταπόκρισή του θα σας χαροποιήσει ανέλπιστα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα, εσύ που είσαι Αιγόκερως, στη δουλειά σου κάνε τις πρέπουσες κινήσεις, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που κρατούν πίσω τα σχέδια που έχεις. Κάνε συζητήσεις με τους συναδέλφους σου, για να βρείτε τις πιο συμφέρουσες λύσεις, όσον αφορά στα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος
20/1-19/2
Αγαπητέ Υδροχόε, ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική, σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος, αλλά δυστυχώς θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα και κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που νοιώθεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τις αφήσεις για αργότερα, γιατί η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Ιχθείς, ίσως σε παραπλανήσει με μη ρεαλιστικές σκέψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, φίλε Υδροχόε, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα, που μπορεί να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Εσύ που είσαι ελεύθερος Υδροχόος, σήμερα η πορεία της αισθηματικής σου ζωής διαγράφεται θετική, καθώς θα πάρεις μία πρόσκληση από άτομο που υπήρχε στη ζωή σου στο παρελθόν και δεν το έχεις ξεπεράσει ακόμη.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, το πλανητικό σκηνικό σήμερα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες, για να δρομολογήσεις τις μισοτελειωμένες υποθέσεις που έχεις στα επαγγελματικά σου. Έχε το νου σου να προσέξεις σε ό,τι έχει σχέση με το πορτοφόλι σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε έξοδα και αγορές, που δεν έχεις υπολογίσει.

Ιχθείς
20/2,20/3
Μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να φρενάρουν την εξέλιξή σου, φίλε Ιχθύ. Μην προσπαθείς να λύνεις μονομιάς όλα τα ζητήματά σου, χωρίς να ζητάς και την βοήθεια ατόμων που μπορούν να σε βοηθήσουν. Προσπάθησε να διορθώσεις παρεξηγήσεις με γλυκό και ήπιο τρόπο και εκμεταλλεύσου τις θετικές επιρροές που σου χαρίζει η σημερινή Νέα Σελήνη από το ζώδιό σου, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις εσύ.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, οι προοπτικές στη σχέση σου συνεχίζουν να είναι καλές, με τον Ήλιο και τον Ερμή να κινούνται στο ζώδιό σου και δεν αποκλείονται ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου, που θα σε ξαφνιάσουν. Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος, μία ευχάριστη είδηση έρχεται και ανατρέπει την κατάσταση, με μαντάτα που αφορούν στο άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Έχεις κάποιες ανασφάλειες για την πορεία της δουλειάς σου, αγαπητέ Ιχθύ. Μην προβληματίζεσαι άδικα, γιατί με την εργατικότητα που σε διακρίνει, θα έχεις όλη την επιτυχία κοντά σου. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις νέες πηγές, για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.
Έχεις γενέθλια σήμερα; 
Αν ανήκεις στους Ιχθείς που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους στις 22 Φεβρουαρίου, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα και το εξάγωνο που διαμορφώνει με τον Δία και τον Πλούτωνα, αναγγέλλουν τον ερχομό μιας χρονιάς με ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον. Μετά από μια δύσκολη περίοδο, η ζωή σου θα βελτιωθεί σε όλα τα επίπεδα. Στον αισθηματικό τομέα η σχέση σου αποκτά νέες προοπτικές, ενώ στον επαγγελματικό θα έχεις μια ανοδική πορεία. Το μόνο μελανό σημείο που χρειάζεται να προσέξεις, είναι τα οικονομικά σου. Αν όμως περιορίσεις τις σπατάλες και βάλεις ένα πρόγραμμα, όλα θα πάνε καλά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου