Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Παρολίγο τραγωδία για Γκέκα!



Παρολίγο τραγωδία για Γκέκα!
Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν ο Φάνης Γκέκας και οι συμπαίκτες του στη Σάμσουνσπορ κατά την επιστροφή της ομάδας στη βάση της μετά το τέλος του ματς πρωταθλήματος με την Καραμπούκσπορ (6/2, 2-1).

Και επειδή ο πρόλογος έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται τι ακριβώς εννοούμε; Η απάντηση βρίσκεται στη σύγκρουση που είχε το πούλμαν της ομάδας με διερχόμενη αμαξοστοιχία με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα πόδια, ευτυχώς ελαφριά οι Χακάν Αρσλάν και Σερντάρ Οζκάν, αλλά και ο οδηγός του πούλμαν, Ρετζέπ Τερζί. Σύμφωνα με τα όσα καταγράφηκαν στην κάμερα ελέγχου της κυκλοφορίας την ευθύνη φέρει ο μηχανοδηγός με τον πρόεδρο της Σάμσουνσπορ, Καζίμ Γκιουρόλ Γιλμάζ να δηλώνει ευτυχής που η ομάδα δεν θρήνησε κάποιο θύμα.
«Πραγματικά είμαστε χαρούμενοι που γλιτώσαμε μία τραγωδία, είναι όλοι καλά, παίκτες και προσωπικό μου εξήγησαν πως επρόκειτο για ένα ατύχημα που θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τραγωδία», δήλωσε χαρακτηριστικά το αφεντικό της ομάδας της Σαμψούντας.
Τώρα σ’ ό,τι αφορά στην πορεία των ερευνών, ο τουρκικός «ΟΣΕ» διεξάγει, ήδη, Ε.Δ.Ε. για το θέμα με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο οδηγός του τρένου βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Γιατί; Διότι σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στον τουρκικό Τύπο φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ σε επίπεδο ανώτερο από το επιτρεπόμενο.
«Περιμένουμε τις εξετάσεις και το πόρισμα της Ε.Δ.Ε., αν υπάρχει ένοχος θα πρέπει να τιμωρηθεί», λένε στη Σάμσουνσπορ και η αγωνία μεγαλώνει…
ΠΗΓΗ: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου