Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19/2;



Ζώδια  19 Φεβρουαρίου 2012
Κριός
21/3-20/4
Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, φίλε Κριέ, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Το βράδυ μην πεις όχι σε προσκλήσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί θα περάσεις υπέροχα και θα ξεχαστείς λίγο από το άγχος της καθημερινότητας.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Για εσένα που είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, σήμερα το πλανητικό σκηνικό ευνοεί μετακινήσεις και μικρές αποδράσεις, που μπορεί να τονώσουν ευχάριστα τη διάθεση του συντρόφου σου, αλλά και την δική σου. Εσύ, αγαπητέ Κριέ, που δεν λες να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, αξιοποίησε το χρόνο σου κάνοντας πράγματα με τους φίλους σου, αφού έτσι μπορείς να περάσεις τέλεια.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, αρχίζεις σιγά-σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή, να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι τίποτα, που μπορεί να χαλάσει την ψυχολογία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα αισθάνεσαι ήρεμα.
Ταύρος
Ταύρος
21/4-20/5
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα, που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα μπορείς να δραστηριοποιηθείς και να δείξεις στους άλλους τι πραγματικά είσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά αυτήν την Κυριακή και ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Ταύρος, σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση από άτομο που είχες συναναστραφεί παλαιότερα ερωτικά.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα η δυναμικότητά που έχεις στη δουλειά σου είναι μεγάλη. Φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από ευθύνες και προγραμματισμούς, και να χαλαρώσεις δουλεύοντας σε πιο ήπιους ρυθμούς. Στα οικονομικά σου, θα σου κάνουν προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Δίδυμοι
Δίδυμοι
21/5-21/6
Σήμερα φίλε Δίδυμε, η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις κάποιες καταστάσεις με ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στα διάφορα προβλήματα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους τον τελευταίο καιρό. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση ορισμένων θεμάτων που σε προβληματίζουν, μιας και ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Ιχθύων και το άγχος της καθημερινότητας σου επανέρχεται σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Διδύμους, φρόντισε σήμερα να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά στη σχέση σου και να αναπληρώσεις τον χρόνο που έχασες, ασχολούμενος συνεχώς με τη δουλειά σου. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι, κάντε τις απαραίτητες κινήσεις για να αναδιοργανώσετε την ερωτική σας ζωή και μη βολεύεστε με την μοναξιά που σας τυραννάει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν κάνεις κάποιες σκέψεις για αλλαγή στη δουλειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, καλό θα είναι να τις αφήσεις για αργότερα, γιατί σήμερα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να διαφοροποιήσεις την κατάσταση, ούτε για να συζητήσεις με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα αρχίσεις να βλέπεις αύξηση στα έσοδά σου.
Καρκίνος
Καρκίνος
22/6-22/7
Αν είσαι Καρκίνος, είναι πιθανό μια αναστάτωση να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία. Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων και σου χαρίζει απίστευτη επικοινωνιακή δεινότητα και δυναμισμό. Εκμεταλλεύσου τες, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα για τους Καρκίνους θα φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μια διαφορετική διάθεση να προσεγγίσεις το ταίρι σου. Η μέρα επίσης κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή ακόμη κι αν είσαι αδέσμευτος και ψάχνεις το άλλο σου μισό, καθώς μία γνωριμία ή μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή .
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο, φίλε Καρκίνε, και οι ιδέες σου θα γίνουν αποδεκτές με απρόσμενα καλό τρόπο από τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για αύξηση του μισθού σου ή να επενδύσεις κάπου, που βλέπεις ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου.
Λέων
Λέων
23/7-23/8
Αν είσαι Λέων, σήμερα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα και θα θέλεις να ξεμπερδέψεις με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Η καλή σου διάθεση θα σου δώσει έντονη κοινωνικότητα και μπορείς να κάνεις πολλές δημόσιες σχέσεις, που θα σου χρειαστούν ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένει η ολοκλήρωση από κάθε άποψη, φίλε Λέοντα. Θα ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές με το σύντροφό σου και θα νοιώσεις να πλέεις σε πελάγη ευτυχίας. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Λέων, να ξέρεις ότι οι ευκαιρίες να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση θα είναι πολλές και σημαντικές.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Λέοντα, ο,τι δεν έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το πετύχεις σήμερα, στο χώρο της δουλειάς σου. Οι κόποι και οι προσπάθειές σου θα ανταμειφθούν και τα κέρδη σου, υλικά και πνευματικά, θα διαδέχονται το ένα το άλλο.
Παρθένος
Παρθένος
24/8-22/9
Η άνοδος και η επιτυχία είναι τα ζητούμενα σου, φίλε Παρθένε, και σήμερα με τη Σελήνη να κινείται στον Υδροχόο από το μεσημέρι και μετά, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να έρθεις πολύ κοντά τους. Μην πτοηθείς με οποιαδήποτε μικρή δυσκολία σου παρουσιαστεί και συνέχισε τις έξυπνες και αποδοτικές κινήσεις, που κάνεις εδώ και καιρό. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον απαιτούν την προσοχή και το χρόνο σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ερωτικές σου μετοχές θα έχουν σήμερα ανοδική πορεία, φίλε Παρθένε, και θα υπάρξει η αίσθηση ότι μπορείς εύκολα να πας την σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, είτε αυτό θα είναι η απόφαση ενός γάμου είτε η απόκτηση απογόνου. Για εσένα που ακόμη είσαι μόνος, κάτι καλό έρχεται στον ορίζοντα και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να το δεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Για τους Παρθένους σήμερα θα υπάρξουν πολύ θετικές προοπτικές. Το κλίμα στη δουλειά σου θα είναι θετικό και θα σου δώσει την ευκαιρία να επωφεληθείς στο έπακρο. Θα ανταμειφθείς για τις προσπάθειες σου, φίλε Παρθένε, αν βέβαια διατηρήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες με κάποια πρόσωπα, που σε επιβουλεύονται εδώ και καιρό.
Ζυγός
Ζυγός
23/9-22/10
Σήμερα, αν είσαι Ζυγός, προσπάθησε να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Να ξέρεις ότι οι πλανήτες στην πορεία θα είναι στο πλευρό σου. Παράλληλα όμως, πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα στις κινήσεις σου, γιατί ο Ήλιος από τους Ιχθείς μπορεί να σε παραπλανήσει. Μην ενεργήσεις καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λανθασμένες κινήσεις, που δεν θα μπορείς να διορθώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σχετικά καλή θα είναι η ημέρα για τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, ιδίως αν ξεπεράσεις την υποτονική διάθεση που σε διακατέχει από το πρωί. Με το πέρασμα της ημέρας, κάνε κινήσεις για να ανέβεις ψυχολογικά και μην αφήνεσαι σε μίζερες καταστάσεις. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά σου, είναι απαραίτητο να βγεις από το λήθαργο που έχεις πέσει και να κινηθείς πιο δραστικά, προκειμένου να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι Ζυγός, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός σε ό,τι σχετίζεται με θέματα της δουλειάς σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείς, από άτομα που δεν το περιμένεις. Να είσαι συνεχώς σε επαγρύπνηση και να μην εκδηλώσεις τις προθέσεις σου, σχετικά με τα μελλοντικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε περίοδο που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Σκορπιός
Σκορπιός
23/10-22/11
Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας για το ζώδιό σου, φίλε Σκορπιέ. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς παθητική στάση, σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις, αλλά τόλμησε να τα αλλάξεις, τουλάχιστον όσο αυτό περνά από το χέρι σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, θα πρέπει σήμερα να είσαι επιφυλακτικός, απέναντι σε οποιοδήποτε πρόσωπο προσπαθήσει να εισβάλλει στη σχέση σου, ακόμη κι αν υπάρχει καλή πρόθεση από την μεριά του. Άκουσε μόνο τον εαυτό σου και ακολούθησε την διαίσθησή σου, σε οτιδήποτε ακούσεις σχετικά με το σύντροφό σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ήρθε η ώρα να ξεκόψετε μια και καλή με το παρελθόν σας. Μην δίνετε συνεχώς περιθώρια για πισωγυρίσματα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Εσύ που είσαι Σκορπιός, σήμερα πρόσεχε να μην κάνεις λάθη στη δουλειά σου. Μην είσαι αφηρημένος και προσπάθησε να οργανωθείς καλύτερα, τώρα που βλέπεις ότι οι συνθήκες είναι απαιτητικές. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.
Τοξότης
Τοξότης
23/11-21/12
Φίλε Τοξότη, σήμερα μπορείς να δεις μερικά πράγματα από άλλη, πιο αισιόδοξη σκοπιά και να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα, που σε προβληματίζουν εδώ και μέρες. Η διάθεσή σου αυτήν την Κυριακή θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις, με τη βοήθεια δικών σου ατόμων. Η στασιμότητα της τελευταίας περιόδου, σου επισημαίνει να κάνεις υπομονή. Στην πορεία θα δεις πολλές καταστάσεις να παίρνουν το δρόμο τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, ο ερωτισμός και το πάθος θα δώσει έναν ευχάριστο τόνο στη σχέση με το σύντροφό σου και θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τα συναισθήματα σου. Εσύ που πορεύεσαι αγκαλιά με την μοναξιά, εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο που έχεις, για να δεις φιλικά σου πρόσωπα και να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου…Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα θα είναι κάπως ήρεμα σήμερα, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων και να ισορροπεί το κλίμα στο χώρο της εργασίας σου. Αν δεν είσαι σε φόρμα ή αν δεν είσαι σίγουρος, μην προχωρήσεις σε διαπραγματεύσεις και μην υπογράψεις συμβόλαια και συμφωνίες.
Αιγόκερως
Αιγόκερως
22/12-19/1
Φρόντισε σήμερα να μην βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, φίλε Αιγόκερε, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν, θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή, για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα απαιτείς όλα εδώ και τώρα. Ίσως προκύψει κάποιο πρόβλημα με ένα άτομο της οικογένειας, που πρέπει να αντιμετωπίσεις με διπλωματικότητα, για να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις ανάγκες σου και τις δικές του.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου αγαπητέ Αιγόκερε φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου δεν θα σου κάνει καλό, ειδικά σήμερα, που η Σελήνη πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Κρόνο, που κινείται ανάδρομα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε η στιγμή για να δραστηριοποιηθείς δυναμικότερα και να κινήσεις τα νήματα της ζωής σου όπως ακριβώς επιθυμείς.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων στη δουλειά σου. Σήμερα όμως, λόγω της ημέρας, καλό θα είναι να φροντίσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις την μέρα σου έτσι, που να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Υδροχόος
Υδροχόος
20/1-19/2
Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση σήμερα, φίλε Υδροχόε, και πρόσεξε μην πεις πράγματα, που μπορεί να σε εκθέσουν. Η ημέρα προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις από πάνω σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα πολύ δοκιμασμένα πρόσωπα, που εμπιστεύεσαι απόλυτα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική ζωή των Υδροχόων σήμερα, παρουσιάζει εντάσεις και αντιδράσεις. Κάνε υπομονή και μην απογοητεύεσαι. Τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν, μόνο αν εσύ αποφασίσεις να ηρεμήσεις και να μην ξύνεις πληγές του παρελθόντος στη σχέση σου. Αν είσαι ένας αδέσμευτος Υδροχόος, θα έχεις τη δυνατότητα να αναθερμάνεις τη σχέση σου με ένα άτομο από το παρελθόν, για το οποίο τρέφεις βαθειά συναισθήματα.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από όλες τις υποχρεώσεις, που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχικά. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάνε λίγο υπομονή και μην υποκύψεις σε προκλήσεις εύκολου κέρδους, γιατί στο τέλος θα ζημιωθείς.
Έχεις γενέθλια σήμερα; 
Αν είσαι ένας Υδροχόος που σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά του, η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα που εμφανίζεται στον ετήσιο χάρτη σου, προοιωνίζει μια χρονιά, κατά την οποία θα είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητος αλλά και δημιουργικός. Η φαντασία και η διαίσθησή σου θα είναι τονισμένες, με αποτέλεσμα να σου είναι δύσκολο να είσαι αντικειμενικός. Το γεγονός μάλιστα, ότι ο Ποσειδώνας είναι ο δικός σου κυβερνήτης, θα γίνει αιτία να πετύχεις πολλά από αυτά που ονειρεύεσαι εδώ και χρόνια. Ίσως λοιπόν φέτος νιώσεις ότι ήρθε η ώρα να ασχοληθείς επαγγελματικά με κάτι, που μέχρι τώρα εξασκούσες μόνο ως χόμπι, ή συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου.
Ιχθείς
20/2,20/3

Φίλε Ιχθύ, παρά τις καλές εξελίξεις στην κοινωνική σου ζωή, η ανάγκη να εκφραστείς δημιουργικά είναι ασυνήθιστα μεγάλη. Αν νοιώθεις μπλοκαρισμένος, ετοιμάσου να γεμίσεις ενέργεια και να μεγαλουργήσεις, με τον Ήλιο να σε επισκέπτεται από τις πρωινές ώρες και να σε ευνοεί. Μπορεί να ανακαλύψεις μια καλλιτεχνική φλέβα που αγνοούσες και - γιατί όχι - να χαιρετιστεί σαν καινοτομία. Σε καμιά περίπτωση όμως, αυτά δεν σημαίνουν αλλαγή στην γραμμή που έχεις χαράξει μέχρι τώρα στη ζωή σου. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι καιρός για ρίσκα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σήμερα στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά αυτήν την Κυριακή. Εσύ που ψάχνεις το άλλο σου μισό, θα ξανανιώσεις με μία γνωριμία που θα κάνεις, μέσα από μία κοινωνική εκδήλωση που θα παραβρεθείς.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα χαρακτηρίζουν τους Ιχθείς στη δουλειά. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις την μέρα σου όσο πιο δημιουργικά γίνεται και θα ανταμειφθείς στο έπακρο. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.
http://www.myastro.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου