Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Παίχτρια του X-Factor νικήθηκε από τον καρκίνο



Η είδηση ότι η όμορφη ηθοποιός και διαγωνιζόμενη

του βρετανικού X Factor το 2006...

Kerry McGregor, νικήθηκε από τονκαρκίνο, έχει προκαλέσει σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο. Οι γιατροί είχαν διαγνώσει την πάθησή της από το 2010.



Είχε ένα γιο και ζούσαν με το σύζυγό της στο δυτικό Λονδίνο. Από μικρή είχε μάθε να παλεύει για τη ζωή της, αφού στα 13 της έμεινε ανάπηρη και καθηλωμένη σε ένα αναπηρικό καροτσάκι.



Η McGregor έκανε εξαντλητικές χημειοθεραπείες, που της κόστισαν την ακοήτης και τελικά η άτυχη καλλιτέχνης δεν κατάφερε να επανέλθει. Την ανακοίνωση του θανάτου της έκαναν οι εκπρόσωποί της μέσα από ιστοσελίδα της.



«Με βαθειά θλίψη ανακοινώνουμε ότι η Kerry απεβίωσε στο σπίτι της σήμερα το πρωί μετά από τη μάχη της με τον καρκίνο. Από αυτή τη στιγμή οι σκέψεις και οι προσευχές μας βρίσκονται στην οικογένειά της και τους φίλους της», έγραψαν.



Η Kerry διακρίθηκε για τις φιλανθρωπίες της, προσπαθώντας να εκπροσωπήσει και να διεκδικήσει τα δικαιώματα των γυναικών, των αναπήρων και των παιδιών. Μάλιστα, τον περασμένο Δεκέμβριο έγινεπρέσβειρα της οργάνωσης που προστατεύει τις γυναίκες με καρκίνο στην ουροδόχο κύστη (Action on Bladder Cancer).
24wro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου