Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Η Ελληνίδα σωσίας της Rihanna (pics)


Μία σωσίας της Ριάνα στην Ελλάδα! ...Είναι μόλις 25 χρονών και ήδη κάνει μεγάλη επιτυχία! Η μητέρα της είναι Ελληνίδα, ο πατέρας της κατάγεται από την Ουγκάντα και όλοι την αποκαλούν η "σωσίας της Ριάνα"...Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο της CD της Idra Kayne από την EMI με τίτλο "Don't walk away", που υπογράφει η Bigtime.pr, με επικεφαλής το Λορέντζο Καριέρε αφού εκείνος την ανακάλυψε.


«Με τιμάει πάρα πολύ που μοιάζω με τη Ριάνα, αν και έχουμε κάποιες διαφορές στις μουσικές. Η Ριάνα είναι πιο ποπ, ενώ εγώ είμαι πιο jazz», δηλώνει η τραγουδίστρια στην "Espresso". «Είμαι πολύ χαρούμενη που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά και εύχομαι να αρέσει και στον κόσμο καθώς για το συγκεκριμένο άλμπουμ δουλεύει μία μεγάλη ομάδα εδώ και έναν χρόνο».

Η Idra είναι ένα νέο πρόσωπο που έρχεται για να μείνει στο μουσικό πεντάγραμμο. Το κομμάτι της "What is going on" ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία και σε λίγες μέρες θα γυριστεί και το video-clip που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.


kamikazi

1 σχόλιο: