Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Οι πιο σέξι Ελληνογερμανίδες (pics)

Οι πιο σέξι Ελληνογερμανίδες που πάτησαν πόδι επί ελληνικού εδάφους. Και όχι, η Λάουρα Νάριες δεν είναι στην πρώτη θέση.




8, Ευαγγελία Κουταλίδου, μοντέλο

Η 21χρονη φιναλίστ του τελευταίου Next Top Model μεγάλωσε στην Γερμανία ως τα 12 της, όταν και επέστρεψε μαζί με την μητέρα της και την αδελφή της στις Σέρρες. Ο πατέρας της, εξαφανισμένος από όταν ήταν παιδί, την πήρε τηλέφωνο όταν την είδε στο παιχνίδι. Πλέον αγωνίζεται να βρει την θέση που της αξίζει στο ετοιμοθάνατο ελληνικό modeling.

7, Βάσια Λόη, παρουσιάστρια

Γεννήθηκε στην Νυρεμβέργη, μεγάλωσε στο Μόναχο και βρέθηκε από τα μέρη μας στα 18 της, για να σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το ύψος και η κορμοστασία της την οδήγησαν στο modeling (κομπλέ με μια συμμετοχή στα Playmate), αλλά γρήγορα τα παράτησε για χάρη της τηλεόρασης. Ένας γάμος με εφοπλιστή, όπως συνηθίζουν οι παρουσιάστριες του Alter, την έσωσε από το να είναι παρών στην κατρακύλα του σταθμού.

6, Δέσποινα Βανδή, τραγουδίστρια

Μας ήρθε ‘πεσκέσι’ από το Τίπιγκεν, μια μικρή πόλη στη Στουγκάρδη, όταν ήταν μόλις 6 ετών. Προφανώς όταν οι μετανάστες γονείς της επέστρεψαν. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Τελείωσε το σχολείο στην Καβάλα και ‘σκαρφάλωσε’ για πρώτη φορά στην πίστα ως φοιτήτρια Φιλοσοφικής στην Θεσσαλονίκη. Στα 42 της, εξακολουθεί να μπορεί να φοράει ίδιο νούμερο ρούχα με αυτό της νιότης της. Και αυτό δεν το λες ασήμαντο. 

5, Κιμ Μαντζουράτου, μοντέλο

Τα γερμανικά γονίδια της μητέρας της, συνδυασμένα με την Κεφαλονίτικη τρέλα του πατέρα της, είχαν ως αποτέλεσμα μια ψηλόλιγνη Μις Γιάνγκ 2003 που εξελίχθηκε σε αναπληρωματική Playmate 2007. Εκτός προβολέων πλέον, μας άφησε παρακαταθήκη μερικές σέξι φωτογραφήσεις και την ανάμνηση των μακριών ποδιών της.


4, Ιζαμπέλα Στρατηγάκη, μοντέλο 

Πρόσωπο Χάιντι (κομπλέ με φακίδες), εθιστική μιξαρισμένη Γερμανο-Κρητική προφορά, Εξάρχεια διάθεση και ένα ζευγάρι φυσικά στήθη (κομπλέ με piercing και στις δυο ρώγες) που αγγίζουν την τελειότητα. Όπως είχε δηλώσει ‘ Ο πρώην μου είχε piercing στη ρώγα και μου άρεσε τόσο, που αποφάσισα να κάνω κι εγώ. Έχω μεγάλο στήθος και ήμουν σίγουρη ότι θα μου πήγαινε. Στην αρχή τρύπησα μόνο τη μία, αλλά μου φάνηκε μαλακία και αμέσως το έκανα και στην άλλη’.  Τι άλλο να πούμε. Ευχαριστούμε την Στουγκάρδη για την ευγενική παραχώρησή της.

3, Εύη Αδάμ, μοντέλο/παρουσιάστρια  

Ήταν 18 χρονών όταν προσγειώθηκε στο Ελληνικό, απευθείας από Βερολίνο και με ανάλογη πανκ διάθεση και σκισμένα τζιν. Στόχος της να σπουδάσει Γερμανική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και να γίνει καθηγήτρια Γερμανικών. Στην πορεία κέρδισε τον τίτλο Μις Ελλάς 1994, έκανε μια αξέχαστη φωτογράφηση για το Playboy, γνώρισε τον Λάμπη Λιβιεράτο (με τον οποίον μόλις χώρισαν) και βρέθηκε ‘μονιμάς’ στο Mega Star. Στα 30 φεύγα της παραμένει συγκλονιστικά, εκθαμβωτικά όμορφη.

2, Λάουρα Νάριες,παρουσιάστρια

Φέτος είναι η χρονιά της. Με όπλο την τρομακτική φωτογένεια και τα χαριτωμένα σπαστά ελληνικά της, διαπρέπει ως φετινή συμπαρουσιάστρια του Θέμου στο Όλα 12. Κάνοντας περήφανο την γερμανό πατέρα και την ελληνίδα μάνα της. Και δικαιώνοντας πλήρως την απόφασή τους να την αφήσουν να κατέβει στα 18 της στην Ελλάδα, με αφορμή το So you think you can dance. 

1, Έλενα Παπαβασιλείου, παρουσιάστρια

Ευρωπαικών προδιαγραφών από του γεννησιμιού της (γεννήθηκε στην πόλη 'Ααχεν στα σύνορα της Γερμανίας με το Βέλγιο και την Ολλανδία), μετακόμισε στα 12 της στην Αθήνα με τη μητέρα της, όταν χώρισαν οι γονείς της. Πριν αρχίσει να μας προκαλεί ταχυκαρδίες κάθε πρωί (είτε πέρυσι στο ‘Πάνω στην Ώρα’, είτε φέτος στο ‘Μες της καλή χαρά’) είχε προλάβει να καβατζώσει ένα πτυχίο οικονομικών, να μάθει να μιλάει 4 γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά) και να εργαστεί στο marketing εκδοτικής εταιρίας. 


kamikazi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου