Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΣΟΚ: Υπάλληλος νεκροτομείου φωτογραφίζεται κρατώντας κεφάλι πτώματος



ΣΟΚ: Υπάλληλος νεκροτομείου φωτογραφίζεται κρατώντας κεφάλι πτώματος
Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση του 26χρονου Ντέιβιντ Άμορ, ο οποίος εργάζεται ως ταριχευτής σε νεκροτομείο.
Ο εν λόγω άνδρας φέρεται να τράβηξε φωτογραφίες με το κινητό του, απαθανατίζοντας τον εαυτό του να κρατά χαμογελώντας, το κεφάλι ενός πτώματος.
Ο Άμορ είχε χάσει το κινητό του το οποίο βρήκαν τυχαία στο δρόμο δύο ανήλικα παιδάκια (10 και 12 χρονών) τα οποία το παρέδωσαν στον μπαμπά τους. Εκείνος θέλοντας να βρει τον ιδιοκτήτη του κινητού, μετέφερε από την sim τα data στον υπολογιστή του και τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με το αποκρουστικό θέαμα.
Ο Άμορ είχε αποθηκεύσει στο κινητό του τρεις φωτογραφίες του που τον δείχνουν να γελά κρατώντας στα χέρια το κεφάλι από έναν άντρα που αποκεφαλίστηκε όταν τον πάτησε ένα τρένο και είχε κηδευτεί πριν λίγους μήνες στο Μπέρκινγκχαμσάιρ.
Ο πατέρας των παιδιών σοκαρισμένος επικοινώνησε με την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα για τον εντοπισμό του Άμορ. Όπως ανακάλυψαν ο Άμορ συζούσε στο Άιλσμπερι με έναν τραβεστί, ο οποίος αρνήθηκε να πει αν ο ίδιος είχε τραβήξει τις φωτογραφίες. Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση προκειμένου να εξακριβώσει κάτω από ποιες συνθήκες τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου