Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Τι λένε τα ζώδια σήμερα;

Ζώδια Προβλέψεις, 21 Ιανουαρίου 2012




Προσέξτε σήμερα μην αναστατωθείτε συναισθηματικά και σας παρασύρουν σε υπερβολές. Συναισθήματα και εμπειρίες του παρελθόντος θα εμφανιστούν επηρεάζοντας την στάση σας και την συμπεριφορά σας. Ο εγωισμός θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στις κοινωνικές σας σχέσεις. Στον ερωτικό σας τομέα όσοι έχετε μακροχρόνιες σχέσεις θα ξεκαθαρίσετε τα προβλήματα που υπάρχουν και θα πλησιάσετε περισσότερο τον σύντροφο σας.

Θα έχετε όρεξη και διάθεση για δουλειά παρά του ότι οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές. Οι φιλικές σας συναναστροφές θα σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Μην μεταφέρετε τα προβλήματα της δουλειάς σας στους δικούς σας ανθρώπους. Θα επιζητήσετε την αρμονία στη προσωπική σας ζωή και θα κάνετε τις ανάλογες κινήσεις, ώστε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες ευκαιρίες για την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου.

Θα νιώθετε εσωστρέφεια και κάποια μελαγχολία. Τα εργασιακά σας θέματα είναι κάτω από πίεση και γι’ αυτό πρέπει να προσέξετε να μην βιάζεστε γιατί θα κάνετε λάθη. Επιδιώξτε την επαφή με πολύ κόσμο και πλησιάστε άτομα κύρους. Μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές θα βρείτε ευκαιρίες για καινούργιες συνεργασίες. Στα αισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση θα νιώσετε πίεση λόγω κάποιων αλλαγών και θα ξεσπάσετε άδικα πάνω στον σύντροφο σας

Αποφύγετε να σκέφτεστε οτιδήποτε μπορεί να σας προκαλέσει κάποιες δυσάρεστες συναισθηματικές αναστατώσεις. Κάντε κάποιες παραχωρήσεις και θα μεταβάλετε προσωρινά τις καταστάσεις. Θα λάμψετε και θα κάνετε χρήσιμες γνωριμίες που μπορεί να ωφελήσουν την καριέρα σας. Αποφύγετε τις εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στα οικονομικά σας θα πάρετε χρήματα που σας τα είχαν καθυστερήσει και θα μπορέσετε να ξοφλήσετε παλιές σας οφειλές.

Θα έχετε πολλές εκπλήξεις στην καθημερινότητα σας. Η ερωτική σας διάθεση, σας φέρνει πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις για να μην έχετε αρνητικές εξελίξεις. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας και τα λόγια που θα πείτε πάνω στα νεύρα σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν κρατήσετε την ψυχραιμία σας. Προσέξτε κάποιες εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο προκαλώντας με την στάση σας κάποια άτομα.

 Τώρα θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι άλλοι αδιαφορώντας για τα προσωπικά σας ζητήματα. Η δυναμική σας παρουσία και η εμφάνιση σας, αποπνέει έναν ακαταμάχητο ερωτισμό. Θα πρέπει να αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις και γρήγορες αποφάσεις για να μην κάνετε λάθη. Μην εκμυστηρεύεστε πράγματα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά τις προθέσεις τους. Η ενεργητικότητα σας θα είναι μεγάλη και οι προσπάθειες σας αποτελεσματικές.
Μην διστάσετε να κάνετε νέες συνεργασίες, και προσέξτε τις ασυλλόγιστες σπατάλες. Η περίοδος αυτή είναι κρίσιμη οικονομικά και δεν επιτρέπει λάθη. Αποφύγετε να περάσετε τις απόψεις σας µε αυταρχικό τρόπο τώρα. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε με το πρόσφατο παρελθόν, να αναγνωρίσετε τα σφάλματα που κάνατε και να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος. Τα συναισθηματικά σας είναι μπερδεμένα και δεν πρέπει να κάνετε τώρα καμιά απολύτως κίνηση.

Θα πρέπει κάποια πράγματα να γίνουν με μυστικότητα για να μην δώσετε λαβή για κουτσομπολιά και εκτεθείτε. Συναντήσεις µε φίλους ευνοούνται ιδιαίτερα. Κρατήστε επιφυλακτική στάση στις καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε και μην προχωρήσετε αμέσως, γιατί θα πρέπει να δείτε αν το άτομο που θα σας γοητεύσει, σας ταιριάζει. Αποφύγετε νέες συμφωνίες γιατί τον τελευταίο καιρό προκλήθηκαν πολλά προβλήματα που έφεραν τα πάνω κάτω στη ζωή σας.

Κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και µην αφήσετε τους άλλους να σταθούν εμπόδιο στις διαθέσεις σας. Χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Όσοι είστε μόνοι, υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσετε μια σχέση με ένα άτομο από τον εργασιακό σας χώρο. Θα εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα και θα μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Περιορίστε τα έξοδα σας και μην σπαταλάτε χρήματα γιατί θα σας πάρει αρκετό διάστημα για να στρώσετε τα πράγματα.

Φαίνεται πως οι άλλοι δεν θα εναρμονίζονται με τις διαθέσεις σας. Θα λάβετε κάποια ικανοποίηση από την οικογένεια ή από τους φίλους σας. Η ανάγκη σας να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας θα είναι έντονη. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αποκτήσετε μια πιο σταθερή πορεία στην καριέρα σας. Η επιτυχία θα έρθει μετά από πολύ κόπο. Θα είστε περισσότερο οργανωτικοί και υπομονετικοί και θα υπερπηδήσετε τα εμπόδια που συναντάτε.
 Κάποιο άτομο από το παρελθόν μπορεί να εμπλακεί ξανά στην αισθηματική σας ζωή. Προσοχή στα οικονομικά σας και τις υπερβολές στα έξοδα, γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες οικονομικές που πρέπει να καλύψετε. Αποφύγετε επενδύσεις που υπόσχονται γρήγορο κέρδος, γιατί θα ζημιωθείτε. Θα υπάρξουν στο προσκήνιο εντάσεις από τρίτα πρόσωπα που θα ανακατευτούν στη σχέση σας. Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο τώρα στον εαυτό σας και όχι στους άλλους.

Θα υπάρξουν κάποια ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα γίνετε πιο απαιτητικοί με τον σύντροφο σας, ο οποίος θα νοιώσει ότι τον καταπιέζετε και θα σας το εκφράσει. Θα ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας ενδιαφέροντα και θα προσπαθήσετε να λύσετε παλιές σας εκκρεμότητες που σας ταλαιπωρούν. Στα οικονομικά σας ελέγξτε την καταναλωτική σας διάθεση. Μερικές φορές θα ξοδεύετε πάρα πολλά χρήματα και στο τέλος θα έχετε πρόβλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου