Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων



Ζώδια Προβλέψεις, 25 Ιανουαρίου 2012
Σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα για να επισκεφθείτε τους φίλους σας και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους. Θα είστε ικανοί να κρατήσετε μια τάξη μέσα και έξω από το σπίτι σας και η επιθυμία σας για αλλαγές θα συνοδεύεται από επιτυχία. Οι ιδέες σας θα τρέχουν πολύ γρήγορα, κάτι που εγκυμονεί κινδύνους όταν χρειάζεται να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αυτή είναι μια ημέρα απελευθέρωσης, περιπέτειας και δημιουργικότητας επάνω σε καινούργια πράγματα.

Μπορείτε να ανταποκριθείτε σε κάποιες καινούργιες ιδέες ή οικονομικές ευκαιρίες και να επωφεληθείτε στα σχέδια σας. Μία προσωρινή ένταση με τους άλλους ίσως να σας κάνει να αλλάξετε την συμπεριφορά σας απέναντι τους. Μια ημέρα που η αλήθεια έχει αρχίσει να παίρνει εντελώς διαφορετική μορφή για σας. Πολλά πράγματα θα αρχίσετε να τα βλέπετε με διαφορετική άποψη. Πιθανό να αισθανθείτε κάπως κουρασμένοι από την δουλειά σας.

Πολλά πράγματα ή καταστάσεις φαίνεται πως στρέφονται εναντίον σας. Ίσως να αισθάνεστε ότι ορισμένες στιγμές χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας ή ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα θέλετε. Θα έχετε μια περίεργη συμπεριφορά η οποία πολύ εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα. Απώλειες οι οποίες θα οφείλονται σε λάθος υπολογισμούς είναι πολύ πιθανές. Ξεκουραστείτε λίγο παραμερίζοντας τα καθημερινά σας προβλήματα για ένα χρονικό διάστημα.

Η ζωτικότητα σας θα είναι καλή, θα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, θα είστε φιλόδοξοι και θα απολαμβάνετε τα πάντα. Θα είστε ενεργητικοί και αισιόδοξοι χωρίς να είστε πολύ ανυπόμονοι. Τώρα δεν θα ξέρετε τι κάνετε, τι αισθάνεστε ή το τι είστε ικανοί να κάνετε. Μην κάνετε άσκοπες σπατάλες ενέργειας. Θα αισθάνεστε λίγο επιθετικοί και παρορμητικοί και ίσως ενεργήσετε αυθόρμητα και νιώσετε αργότερα άσχημα γι’ αυτό.

Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους άλλους, γιατί θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τα αποτελέσματα της σκληρής προσωπικής δουλειάς σας. Αυτή είναι πράγματι μια ημέρα καλών ευκαιριών για σας. Είναι πιθανό να αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Μην παραβλέπετε κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση των στόχων σας.

 Προφυλάξτε την ψυχική σας ισορροπία διατηρώντας μια επαφή με την πραγματικότητα. Δραστηριοποιηθείτε με τις υποχρεώσεις σας και αφήστε οποιαδήποτε ανάλυση. Μπορεί να ακούσετε ή να συζητήσετε κάτι το οποίο θα αλλάξει πολλά πράγματα στις απόψεις σας για ορισμένους ανθρώπους. Η ικανότητα και η διάθεση σας να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις στους άλλους πιθανό να μην σας βοηθήσει αυτή τη στιγμή.

Η καθημερινή σας ρουτίνα και οι προσωπικές σας συνήθειες είναι αρκετά θετικές και παραγωγικές. Στην δουλειά σας, φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια θετικά αποτελέσματα τα οποία οφείλονται στις προσπάθειες σας τον τελευταίο καιρό. Η φαντασία σας τρέχει με γρήγορο ρυθμό παρασύροντας σας σε ανεξέλεγκτες πράξεις κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα γινόταν. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφο σας ή κάποιον που εκτιμάτε ιδιαίτερα δεν θα είναι καλές ή θα βρεθούν σε αδιέξοδο.

Από σας θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα, το αν θα πετύχετε ορισμένους στόχους σας ή όχι. Θα έχετε την τάση να καταφεύγετε σε μη πραγματοποιήσιμες ελπίδες και να υπερβάλετε γιατί σας λείπει η αίσθηση της πραγματικότητας. Οι ιδιαίτερες σχέσεις σας πολύ πιθανόν να υποστούν μια ριζική αλλαγή μέσα από ιδιόμορφες διεργασίες. Προσπαθήστε πρώτα να επικοινωνήσετε ή να ακούσετε και τις απόψεις τρίτων. Θα μπορέσετε σταδιακά να ξεφύγετε τελικά από το τέλμα που βρίσκεστε.

Κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας θα νιώθετε έντονα την επιθυμία να κατορθώσετε κάτι πολύ σημαντικό. Προσοχή στα έξοδα σας και στις άσκοπες αγορές. Η οικονομική σας ασφάλεια ίσως να σας απασχολήσει κάπως περισσότερο δημιουργώντας σας παράλληλα ένα εσωτερικό στρες. Ένα νέο κύμα αισιοδοξίας, σας παρασύρει στο να ασχοληθείτε με μια καινούργια δραστηριότητα στην οποία πιστεύετε πάρα πολύ.

Αυτή την στιγμή θα είστε ελκυστικοί και γοητευτικοί και θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε κάποιους καινούργιους φίλους ή ακόμα και θαυμαστές. Θα κάνετε άριστη εντύπωση στους άλλους τώρα. Το περιβάλλον και η οικογένεια σας, σας χρειάζονται περισσότερο από ότι νομίζετε. Η ικανότητα σας να διεισδύετε μέσα στις καταστάσεις θα σας βοηθήσει στο να ξεπεράσετε τα προβλήματα σας. Θα εστιάσετε την προσοχή σας στις ευθύνες σας.

Αρκετές επαγγελματικές ευκαιρίες θα κάνουν έντονη την παρουσία τους. Μια ευκαιρία για κάποια συνεργασία μην την αφήσετε να περάσει ανεκμετάλλευτη. Μια ημέρα που κάποιες καταστάσεις θα σας κάνουν να αλλάξετε πολλούς από τους ιδιαίτερους στόχους και φιλοδοξίες σας. Δεν πρέπει να παίρνετε τις μετρητοίς τις απόψεις των άλλων αν δεν τις εξετάσετε πρώτα. Εάν έχετε αποφασίσει να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στη ζωή σας, σήμερα ίσως είναι η καταλληλότερη ημέρα.

Ο φανατισμός σας για την απόκτηση εξουσίας επάνω σε ορισμένα θέματα ίσως να μην βοηθήσει και τόσο πολύ. Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να καταπιάνεται μόνο με τα προβλήματα. Κάποιες συναισθηματικές εκρήξεις είναι πολύ πιθανές ιδιαίτερα αν νιώθετε αρκετά αγχωμένοι και πιεσμένοι από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας. Μην αγχώνεστε και τα πράγματα θα διορθωθούν πολύ σύντομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου