Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων

Ζώδια Προβλέψεις, 12 Ιανουαρίου 2012



Να είστε συνεργάσιμοι σήμερα, χωρίς να αφήσετε περιθώρια να παρεξηγηθούν ορισμένες πράξεις σας ή λόγια σας. Άτομα που έχετε καιρό να δείτε, θα επικοινωνήσουν σύντομα μαζί σας. Ένα άτομο θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα σας. Όσον αφορά θέματα κοινωνικής προβολής θα χρειαστεί να δείξετε λίγο περισσότερο προσοχή και αυτοσυγκράτηση. Θα έρθετε σε επαφή με φίλους και άτομα που σας κάνουν να νιώθετε ευχάριστα.








Οι σκέψεις σας θα φέρουν στην επιφάνεια καλές αναμνήσεις. Καλή στιγμή για ν’ ανταλλάξετε απόψεις µε το πρόσωπο που αγαπάτε. Κάποιες προτάσεις θα αποδειχτούν πολύτιμες. Η σχέση σας θα οδηγηθεί σε ισορροπία, ξεκαθαρίζοντας κάποια ζητήματα που σας ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό. Τώρα θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε διάφορα κοινωνικά ζητήματα που συμβαίνουν. Θα έχετε πολύ δυναμικότητα και θα δείξετε τι αξίζετε.








Στα επαγγελματικά σας θα συναντήσετε μερικές δυσκολίες, οι οποίες θα σας πιέσουν λίγο. Αλλά μην ανησυχείτε, γιατί έχετε αστείρευτη ενέργεια και δυναμισμό. Οποιεσδήποτε δημιουργικές δραστηριότητες ευνοούνται, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να αποφύγετε κάποια πράγματα. Θα στρέψετε ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον σας στο σύντροφο σας. Εξισορροπούνται κάποιες καταστάσεις στα οικογενειακά σας θέματα. Αφήστε πίσω σας τα δυσάρεστα συναισθήματα λειτουργώντας θετικά.






 

Παρόλο που νιώθετε εγκλωβισμένοι από τα προβλήματα σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε την θετική σας διάθεση και μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες σας. Για να φθάσετε στην κορυφή θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά. Είναι σημαντικό να χαλαρώσετε λίγο. Ισχυρή θα είναι η επιθυμία σας για αισθηματικές επιτυχίες. Βοηθήστε κάποια πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας και κάντε το επειδή το πιστεύετε και όχι από υποχρέωση απέναντι τους. 









Ξαφνική βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους, θα σας βγάλει οριστικά από κάποιο μικρό πρόβλημα. Ακολουθείστε το ένστικτο σας και εκφράστε µια πρωτοποριακή σας ιδέα. Θετικό θα είναι το κλίμα της σημερινής μέρας, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον συναισθηματικό και προσωπικό τομέα. Θα προωθήσετε τα σχέδια και τους στόχους σας αν κάνετε σταθερές κινήσεις και αποφεύγοντας τα λάθη εξαιτίας βιαστικών κινήσεων. Τώρα εξομαλύνονται οι οικογενειακές εντάσεις. 








Θα νιώσετε ικανοποίηση για κάποιες θετικές εξελίξεις για υποθέσεις που διεκπεραιώνονται την κατάλληλη στιγμή. Δείξτε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που σας εκτιμούν. Μην ανακατέψετε άλλα άτομα στις δικές σας υποθέσεις γιατί δεν θα συμμερίζονται όλοι τις διαθέσεις σας. Διοχετεύστε την ενέργεια σας στην ποιοτική αναβάθμιση της ζωής σας. Θα κάνετε νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα σας προσφέρουν βοήθεια.







Μια πρόταση για διασκέδαση φαίνεται πως αποδίδει τώρα. Αισθήματα αγάπης ευνοούνται αυτό το χρονικό διάστημα και θα βρείτε εύκολα ανταπόκριση. Φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε τις εντάσεις με τον περίγυρο σας. Ευχάριστες επαφές θα έχετε με τους φίλους σας και καλό θα είναι να μην αρνηθείτε προτάσεις για διασκέδαση. Η επιθυμία σας να ξεφύγετε προσωρινά από το περιβάλλον σας, εντείνεται τώρα. 









Θα έχετε πολλή δουλειά και πίεση, προκειμένου να θέσετε νέες βάσεις για το μέλλον σας. Φανείτε υποχωρητικοί με το πρόσωπο που αγαπάτε, και δεχθείτε και την δική του άποψη. Αποφύγετε αδιέξοδες αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο σας, και φανείτε υπομονετικοί γιατί αποκαθίστανται πολύ σύντομα οι ισορροπίες. Θα υπάρξουν εποικοδομητικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, και θα έχετε καλή διάθεση. Στιγμές νοσταλγίας θα σας καταλαμβάνουν τώρα για κάποια παλιά γνωριμία.








Η κοινωνική ζωή και η ομαδική δουλειά ευνοείται. Αποφύγετε να κάνετε νέα σχέδια και μην κολλάτε σ’ αυτούς που σας δημιουργούν πρόβλημα. Είναι ώρα να ξεκουραστείτε περισσότερο και να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Θα μπορέσετε τώρα να αντιμετωπίσετε τα οικονομικά προβλήματα σας. Με την έμπνευση που θα έχετε, θα πραγματοποιήσετε πολύ καλές επενδύσεις.








Οι επόμενες ημέρες διαφαίνονται πολύ πιο ευνοϊκές από τις προηγούμενες για τις επιδιώξεις σας. Έχετε υπομονή και μην επιμένετε, άδικα, να διορθώσετε τις καταστάσεις, που ξέρετε καλά ότι προς το παρόν είναι στάσιμες. Τώρα θα εκπέμπετε λάμψη και γοητεία και απίστευτο σεξαπίλ. Όσοι από εσάς είστε μόνοι και βρίσκεστε στη μοναξιά, τώρα, είναι θέμα χρόνου να κάνετε μία γνωριμία που θ’ αλλάξει ολόκληρη την ζωή σας.








Με την διάθεση σας αρκετά ανεβασμένη θα εντυπωσιάσετε τους άλλους ενώ μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας αναστατώσει. Οι άνθρωποι που σας αφορούν, αναζητούν κι εκείνοι την παρέα σας. Μην χάνετε τον χρόνο σας ανησυχώντας για κάποιο πρόβλημα. Θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που θα κληθείτε να τακτοποιήσετε. Το φλερτ θα είναι έντονο και πολλά άτομα τραβούν το ενδιαφέρον σας.








Κάντε κάποιες συζητήσεις µε τους άλλους και προσπαθήστε να αποφύγετε κάποιες πιθανές παρεξηγήσεις. Θα πρέπει να ξεκουραστείτε, αποφεύγοντας να βρεθείτε σε περιβάλλον που θα σας προκαλέσει δυσαρέσκεια. Όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζετε επαγγελματικά, θα έχετε την πίστη ότι η ζωή σας θα γίνει καλύτερη και θα εξελιχθεί. Προχωρήστε θριαμβευτικά στην υλοποίηση των στόχων σας χωρίς εμπόδια.

http://www.e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου