Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων

Ζώδια Προβλέψεις, 14 Ιανουαρίου 2012



Καλό θα είναι να εξετάσετε με προσοχή κάποιες υποσχέσεις στα επαγγελματικά σας, αποφεύγοντας τις βιαστικές κινήσεις. Οι άλλοι γύρω σας, θα σας προκαλούν εσωστρέφεια και κάποια μελαγχολία. Τώρα θα αποφασίσετε να βγάλετε από την ζωή σας ό, τι δεν κινεί το ενδιαφέρον σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Διώξτε κάθε άσχημη σκέψη και μην επηρεαστείτε από όσα ακούτε γύρω σας. Η ερωτική σας ζωή γίνετε πιο αρμονική. 


Μπαίνετε σε μια πολύ εποικοδομητική χρονική περίοδο, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε την. Τώρα θα εκπέμπετε απίστευτη θετική ενέργεια, πράγμα το οποίο θα τραβήξει τους άλλους γύρω σας. Άτομα που έχετε καιρό να δείτε, θα επικοινωνήσουν μαζί σας. Αν προσπαθήσουν να σας κριτικάρουν προσπαθήστε να αποφύγετε την αντίδραση. Επανεξετάστε τα πράγματα και προσπαθήστε να δείτε από άλλη σκοπιά κάποιες καταστάσεις 

Εμπιστευτείτε τους δικούς σας ανθρώπους σε σχέση µε τα προβλήματα που σας απασχολούν. Ανταλλάξτε απόψεις αλλά αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Μην προκαλέσετε κάποιες καταστάσεις αλλά αφήστε τις να περάσουν από μόνες τους. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις που θα σας εξασφαλίσουν μια πιο άνετη ζωή. Ήρθε η ώρα να προσπαθήσετε να ανταπεξέλθετε σε σοβαρά προβλήματα και εντάσεις που αντιμετωπίζετε στις οικογενειακές σας υποθέσεις. 



 Κάποιες προσωπικές συζητήσεις, πολύ πιθανόν να φέρουν στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος, δημιουργώντας απόσταση και ένταση ανάμεσα σε σας και στα κοντινά σας πρόσωπα. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Τα εργασιακά σας θέματα θα είναι κάτω από πίεση, γι αυτό μην βιάζεστε για να μην κάνετε λάθη. Νέες επαφές και δημόσιες σχέσεις ευνοούνται τώρα. Επιδιώξτε την επαφή με πολύ κόσμο και πλησιάστε άτομα κύρους. 


Το πάθος σας ωθεί σε μια πιο εξωστρεφή συμπεριφορά που σας βοηθά να προβάλλετε τα συναισθήματα σας. Θα συναντήσετε κάποια πρόσωπα που θα αποδειχθούν πολύ θετικά απέναντι σας Η ειλικρίνεια σας θα τύχει εκτίμησης. Μην υποτιμάτε τους άλλους, μην αφήνετε πίσω σας εκκρεμότητες και μη δίνετε υποσχέσεις που ξέρετε εκ των προτέρων ότι δεν μπορείτε να τις τηρήσετε. Τα πράγματα σύντομα θα διορθωθούν. 


Αν υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν σας συμπαθούν και πολύ, αυτό δεν είναι απαραίτητο να σας χαλάσει την διάθεση. Μην δίνετε και πολύ σημασία και αποφύγετε να γίνετε επιθετικοί. Εστιάστε στις προτεραιότητες σας και μην αφήνετε την προσοχή σας να αποσπάται. Περιορίστε την δυσαρέσκεια σας στον επαγγελματικό σας χώρο και να προσέχετε την συμπεριφορά σας. Θα πρέπει να αναγνωρίσετε τα λάθη σας. 


Τώρα θα γίνετε τρυφεροί και ρομαντικοί, αλλά και ευάλωτοι συναισθηματικά. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονος και σας περιμένουν ευχάριστες στιγμές να ζήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε σωστά κάποιες δύσκολες οικονομικές καταστάσεις. Κάποια οικογενειακά προβλήματα ξεκαθαρίζουν μετά από δική σας πρωτοβουλία. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις για να μη διαταραχτούν οι σχέσεις σας με ανθρώπους που σας αγαπούν.


Μη χάνετε το χρόνο σας επιχειρώντας να καταπνίξετε τις ανησυχίες σας και τις υποχρεώσεις σας που σας απασχολούν έντονα αυτή την περίοδο. Ανταλλάξτε απόψεις με ανθρώπους που λειτουργούν ορθολογιστικά. Στα οικονομικά σας, θα σκεφτείτε να κάνετε κάποιες επενδύσεις αλλά δεν πρέπει να εμπιστευτείτε άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά γιατί θα έχετε απώλειες. Τώρα θα έχετε καθαρό μυαλό και σωστή κρίση, και θα πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες κι αποφάσεις για την ζωή σας. 


Η αρμονική συμπεριφορά του συντρόφου σας θα σας βοηθήσει να αναθερμάνετε την σχέση σας. Πάρτε σαφείς θέσεις απέναντι στα γεγονότα και υποστηρίξτε με πάθος όλα όσα πιστεύετε. Θα υπάρξει κάποιος ανταγωνισμός από κάποιες ενέργειες των συναδέλφων σας. Πρέπει να χαλαρώσετε αποφεύγοντας τις εντάσεις λόγο δυσκολιών που θα προκύψουν στον οικονομικό τομέα. Μην κάνετε περιττές σπατάλες που αργότερα θα μετανιώσετε. 



Η σημερινή μέρα σας υπόσχεται έντονες απολαύσεις. Εάν προκύψουν αντιπαραθέσεις δείξτε την καλή πλευρά σας κι αφήστε τον καιρό να περάσει. Διασκεδάστε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Εγκαινιάζεται ένα καινούργιο διάστημα για σας, κυρίως στην προσωπική σας ζωή. Θα μπορέσετε να συμπεριφερθείτε έξυπνα όταν τα πράγματα γύρω σας αρχίσουν να δυσκολεύουν. Θα επικρατεί μια περίεργη αντίφαση στα συναισθήματα σας. 




Μια καλή στιγμή για να δείξετε τα συναισθήματα σας µε οποιονδήποτε τρόπο. Όσοι από εσάς είχατε απομακρυνθεί από τον σύντροφο σας λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σας θα επιχειρήσετε με ηρεμία να επαναφέρετε τις ισορροπίες. Προσέξτε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, γιατί τους αφήνετε να σας εκμεταλλεύονται και να σας κάνουν ό, τι θέλουν. Πρέπει να γίνετε πιο διπλωματικοί και να αρχίσετε να σκέφτεστε το μέλλον στην καριέρα σας.


Απολαύστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο. Προσπαθήστε να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση. Η διάθεση σας θα είναι αρκετά καλή και θα είστε εγκάρδιοι, φιλικοί και αισιόδοξοι. Θα υπάρξουν προβλήματα και δυσκολίες στον οικονομικό τομέα. Πρέπει να γίνετε πιο αποφασιστικοί και να αφήσετε τις ανασφάλειες σας. Εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε εμπόδια και καθυστερήσεις και δεν καταλήγετε πουθενά.
http://www.e-zwdia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου