Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

«Πάντα στην καρδιά μου ο Θρύλος»


Τα έντονα συναισθήματα που τον δένουν με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μίλος Τεόντοσιτς με αφορμή την επερχόμενη επίσκεψή του στο ΣΕΦ ως αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» με την φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.



Περίεργα παιχνίδια έπαιξε η κλήρωση της φάσης του «TOP -16» της Ευρωλίγκα για τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Μίλος Τεόντοσιτς. Η πρεμιέρα της δεύτερης φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης βρίσκει τον Θρύλο να φιλοξενεί στις 18 Ιανουαρίου στο ΣΕΦ την νέα ομάδα του Σέρβου πόιντ γκαρντ, ο οποίος για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια λατρεύτηκε από τους οπαδούς του Θρύλου!

Ματς στο οποίο ο 24χρονος διεθνής πλέι μέικερ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του για πρώτη φορά μετά την αποχώρησή του από το «Λιμάνι».

Ο Μίλος Τεόντοσιτς στις δηλώσεις του ήταν συγκινητικός για τον Ολυμπιακό:

«Δεν περίμενα να αντιμετωπίσω την πρώην μου ομάδα τόσο σύντομα. Αυτό που έχω να κάνω είναι να επιστρέψω στη Μόσχα και να προετοιμαστώ για τον αγώνα της 18ης Ιανουαρίου. Σίγουρα είναι φοβερό συναίσθημα που θα γυρίσω στο ΣΕΦ να αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».


www.katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου