Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η χορεύτρια… Ελεονώρα Μελέτη [φωτο]


Η χορεύτρια… Ελεονώρα Μελέτη [φωτο]

Ο χορός τελικά της ταιριάζει! Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν να μην κάνει την αρχή με το Dancing with the stars. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η Ελεονώρα Μελέτη σκέφτεται πολύ σοβαρά να δοκιμάσει τις δυνατότητές της σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού!

Όπως άλλωστε η ίδια έχει αποκαλύψει στην εκπομπή της αμέσως μετά το τέλος του DWTS 2 ξεκίνησε μαθήματα χορού με την Γκαλένα Βελίκοβα. Τα μαθήματα και οι προπονήσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της κάτι που όπως λένε αυτοί που την γνωρίζουν την ηρεμεί αλλά και τη γεμίζει ενέργεια.
Με δυο ώρες προπόνηση καθημερινά και έντονη προσπάθεια, η Ελεονώρα Μελέτη έχει φτάσει σε επαγγελματικό επίπεδο και σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού στο εξωτερικό.
«Η Ελεονώρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για να λάβει μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς χορού στο εξωτερικό εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω παραπάνω, αλλά θα τα μάθετε όλα εν καιρώ γιατί αυτό που ετοιμάζει θα γίνει το καλοκαίρι», δήλωσε στην Espresso η Γκαλένα Βελίκοβα που είναι υπεύθυνη για τη…χορευτική αναγέννηση της Ελεονώρας Μελέτη.
ΠΗΓΗ: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου